E2y

Hur man organiserar ett bröllop dusch

Bröllop duschar är ett utmärkt sätt för nya par att tillkännage sin förlovning. I möhippa, kan paret också ges gåvor och kan gratuleras av andra människor för deras beslut att gifta sig. Om du vill vara värd en möhippa, här är några av de steg som du behöver för att organisera evenemanget.

Datum

Hur man organiserar ett bröllop dusch. Gästlistan.
Hur man organiserar ett bröllop dusch. Gästlistan.

Date. För att du ska få så många vänner och familj tillsammans för möhippa, bör du schemalägga duschen i en tid som är lämplig för det största antalet människor. De vanliga datum som används är helger, eftersom de flesta människor är gratis under helgerna. Men du kan också vara värd en möhippa på fredagskvällarna efter kontorstid, även om några av gästerna kanske vill koppla av och varva ner under denna tid. Lägg i ett par drinkar, dock, och du kan hjälpa dem att slappna av när de deltar i duschen.

Gästlista

Gästlistan. Gästlistan bör också ses i förväg. Helst behöver du någonstans 10-20 gäster, beroende på om du vill ha en stor eller liten grupp för möhippa. Kom dock ihåg att ju större grupp, desto svårare blir det att organisera gruppen. Du behöver också en plats som är tillräckligt stor för upp till tjugo personer att röra sig. Om du har extra pengar, kan du hyra faktiskt en hall hotel konferens för möhippa.

Tema. De flesta bröllop duschar är teman. Temat kan vara så enkelt som en färgkod för klänning. Du kan skapa ett vitt tema bröllop dusch till exempel. Du kan också ha en tebjudning dusch tema bröllop där du kan servera te och en mängd kakor och andra bakverk. Du kan även ha en Rubber Ducky tema bröllop dusch, i väntan på att bilda en familj efter bröllopet.

Gästlista. Program.
Gästlista. Program.

Menu. Menyn för möhippa kommer att bero på det tema som du har valt. Till exempel, om du har valt en Hawaii tema bröllop dusch, kan du grilla några kyckling Gyros och servera dem med Hawaiian frukt hålslag. Bortsett från temat, se till att den mat du tjänar är lätta att förbereda och lätt att för gästerna att äta. Plockmat är idealiska. Om du har extra pengar, kan du hyra restauratörer att förbereda maten för dig.

Program

Program. Se till att du har ett kort program för möhippa. Programmet behöver inte vara alltför detaljerad, men bör ge riktning till möhippan. Du kan lägga till en kort video som visar det lyckliga paret, till exempel, eller ställa in en tid i möhippa för gästerna att gratulera paret eller presentera sina gåvor.

Slutligen skapar små polletter som du kan ge till dina gäster. Den tokens kan vara så enkelt som en tankeväckande kort, men du kan vara mer kreativ och ge bort små föremål som dekorativa lådor eller bakverk. Dessa kommer att visa de gäster som ni har haft sin närvaro och deltagande i din möhippa.