E2y

Hur man matar majs ormar

Många människor gillar att få ormar som husdjur nuförtiden

Många människor gillar att få ormar som husdjur nuförtiden. De är inte bullriga, och de behöver inte ha konstant kontroller eller skönhetssalonger. De är bara placerade i ett terrarium där sällskapsdjur ägare kan se dem. Vissa ägare band också med sina husdjur ormar röra vid dem eller låta sina sällskapsdjur ormar krypa på deras kroppar.

Corn ormar (vetenskapligt namn: Elaphe guttata guttata) är en av de mest tillgängliga och populära ormar i djuraffärer. De är även uppfödda i fångenskap på grund av sin popularitet till hobbyister och entusiaster djur. De är relativt små i storlek gör dem bättre alternativ till Boas och pytonormar som kan växa till enorma storlekar. De har inte normalt växa mer än fem meter lång. De kan också anpassas till olika miljöförhållanden. Corn ormar är inte picky eaters, särskilt om de är ordentligt uppvärmd och bifogas.

Så, hur gör du matar Corn ormar? Här är några steg:

Ställ in matvanor

Hur man matar majs ormar. Många människor gillar att få ormar som husdjur nuförtiden.
Hur man matar majs ormar. Många människor gillar att få ormar som husdjur nuförtiden.

Ställ in matvanor. Detta är mycket viktigt, speciellt om du fick din majs ormar när de är fortfarande ung. Unga majs ormar äter "Pinky" möss. Det är möss som nyligen föds. Du kan söka efter dessa i era hem eller bara köpa från din lokala djuraffärer. Du kan välja att ställa in bete direkt eller pre-dödad fryst. Välja om du vill ge dem levande eller frusen bete kommer inte att vara ett problem eftersom majs ormar är naturliga rovdjur i deras naturliga miljö. Men om det oroar dig att ge dem levande bete eller bara helt enkelt inte vill se bete uppäten levande, bör du välja att ge dem de frusna sådana. Vara säker, men att värma ditt bete upp lite innan du ger dem till dina majs ormar. Du kan punktera huvudet av dig bete om din orm har svårt att äta i förväg dödade bete. Detta kommer att sprida lukten av blodet i hela buren.

Livsmedel bör inte vara större än ormens diameter

Livsmedel bör inte vara större än ormens diameter. Det är en standard som du bör mata ormen livsmedel som är samma eller närmast ormens diameter. Utfodra dem objekt som är för stora kommer att göra dem spy maten. Inte också hantera dina majs ormar direkt efter att de har ätit färdigt. Detta kommer också att göra dem spy den mat de bara åt.

Mata en eller två gånger i veckan

Mata en eller två gånger i veckan. Precis som alla andra orm, äter majs ormar inte upp varje dag eftersom de inte har mycket rörelse. Utfodra dem en eller två gånger i veckan brukar räcka. Detta är perfekt för djurägare som inte har mycket tid att spendera på mata sina husdjur.

Vatten är en nödvändighet

Livsmedel bör inte vara större än ormens diameter. Mata en eller två gånger i veckan.
Livsmedel bör inte vara större än ormens diameter. Mata en eller två gånger i veckan.

Vatten är en nödvändighet. Precis som alla andra djur, majs ormar behöver vatten för att överleva. En ständig tillförsel av vatten säkerställer överlevnad din majs ormar eftersom de gillar att dricka vatten. Detta kommer också att hjälpa dem att smälta den mat de äter och rensning deras kroppar.

Känna behov ditt husdjur kommer att göra ditt liv med dina husdjur lättare. Fallet med din majs ormar, kan de leva också till sin fulla potential och vara något uppfyllt även om de inte är i deras naturliga miljö.