E2y

Hur man matar havet apor

Sea apor är faktiskt ganska häftiga varelser

Sea apor är faktiskt ganska häftiga varelser, på grund av sin unika födelseprocess. Denna art av Artemia skapades i ett laboratorium och kan faktiskt komma in i ett tillstånd av skendöd, kallas något cryptobiosis, där de kommer att stanna kvar i sina "ägg", som faktiskt cystor, tills de befinner sig i saltvatten där de kommer då "lucka". Detta gör dem idealiska för förpackning och distribution, eftersom de inte kommer att vara tekniskt "levande" tills de exponeras för vatten. De är verkligen lågt underhåll livsformer, eftersom även efter de kläcks de behöver minimal skötsel och uppmärksamhet. Men du behöver fortfarande veta hur man korrekt att ta hand om dem. En aspekt av detta är naturligtvis mata havet aporna. Här är hur man mata havet apor.

Hur man matar havet apor. Utfodring havet apor.
Hur man matar havet apor. Utfodring havet apor.
  • Kosten. När du köper din havet apor, de kommer med sin egen mat. Detta specialtillverkade tillväxt mat är det enda du ska mata dina hav apor. Lägga till något annat kommer inte att vara bra för dem och kunde faktiskt döda dem. Om du får slut på mat, behöver du kan skaffa lite mer där du köpte dem från. Om du hittar gröna alger växer i din tank, det är allt rätt, hav apor kan äta den.
  • Utfodring havet apor. Använd den speciella sked när du lägger till tillväxten mat till havet aporna "livsmiljö. Du behöver bara lägga en specifik uppmätt mängd. Om du lägger till för mycket, kommer vattnet att få skumma, vilket signalerar att du ska skära ner på foder. Sea apor behöver bara äta en gång i veckan, ibland en gång i tio dagar. Ta del av när du utfodras dem förra så att du inte övermatning dem. Om man tittar på dem noga, kommer en frisk vuxen Sea Monkey har en mörk rand som löper längs kroppen. Detta visar att de är friska och äta bra.
  • Korrekt hand om havet apor. Eftersom de behöver vatten för att överleva, vad du stoppar i sin tank är faktiskt mycket viktigt. Du måste lägga till vattenrenare till din tank så att havet aporna kan frodas i optimala förhållanden. Använd alltid destillerat eller renat vatten. Du behöver inte byta vatten alls. Se till att du hålla dem borta från direkt solljus, annars kan vattnet bli för varmt för havet aporna att överleva i. Efter ett tag bör du havet apor börjar avel och parning.
  • Varför havet apor göra bra husdjur. Som ni ser, kan vatten apor vara ifred för dagar och de kommer fortfarande överleva. Det är mycket lätt att ta hand om dem. De gör stora husdjur för små barn och människor som alltid är för upptagen för vanliga husdjur som hundar och katter. Det finns ingen anledning att gå dem, rengör dem eller ta dem till veterinären. Deras föda är även bra för ett år, om du matar dem ordentligt.

Utfodring havet apor är ganska mycket mycket enkelt

Utfodring havet apor är ganska mycket mycket enkelt. Det tar verkligen liten eller ingen ansträngning. Ändå behandla dina havet apor med kärlek och tillgivenhet och de kommer att göra härliga husdjur.