E2y

Hur man matar en tunna kapplöpningshäst

Barrel racing hästar är idrottare, och de bör få näring som skulle hjälpa dem att hålla jämna steg med kraven i sin sport. Här är några riktlinjer för korrekt matning av ett fat racing häst:

  • Välj hög kvalitet foder. Det är väldigt viktigt att du investerar i högkvalitativa foder för din fat häst. Leta efter märken som erbjuder hög lösliga fiber och fett, samt hög andel protein. För unghästar fat racing, är ca 14-16% protein rekommenderas, medan mer mogna hästar är bäst med tanke flöden som har 10-12% protein. Dessutom bör du välja foder som kommer i pellets eller spannmål, många märken erbjuder en blandning av båda formerna. Välj ett märke som är lättsmält.
  • Få det bästa som du har råd. Kom ihåg, när det gäller att utfodra din häst fat racing, du får vad du betalar för. Billigt feeds kan innehålla en hel del främmande partiklar och tillsatser, plus, kan vissa ingredienser de innehåller orsaka allergiska reaktioner hos känsliga hästar. Det är därför det är verkligen bäst att du investerar i den bästa fodret som du eventuellt har råd för din häst.
  • Vet om att välja pellets, sött foder, eller extruderade foder. Pellets och extruderade foder avser kärnor som har marken i syfte att främja maximal smältbarhet. Detta är ett utmärkt alternativ för hästar som har tandproblem, för mycket unga och mogna hästar, och för hästar som är kinkiga (de inte kommer att kunna reda ut de ingredienser och välja vilka som ska äta). Extruderad foder hänvisar till foder som har kokat, och så är mer lättsmält. De tenderar emellertid att vara dyrare än andra former av foder. Söt feeds gynnas av hästar på grund av deras mycket välsmakande smak.
  • Vet hur man väljer hö. En annan mycket viktig komponent i en hästs diet är hö. Hö ger grovfoder att dess matsmältningssystem behöver. Hö kan delas in i två kategorier: baljväxter eller gräs. Baljväxter hö innehåller större mängder energi, vitamin A, protein och kalcium än gräs hö. När du väljer hö för din häst, bör du välja en som är grön och lummig, fin-skaft och mjuk. Undvik hö som luktar mögligt eller ser dammigt, och de som är överhärdade eller solblekt. Även inspektera höet efter tecken på angrepp eller sjukdom, liksom för mycket mängd smuts, ogräs, eller skräp.
  • Välj bra tillskott. En annan komponent i din hästs dagliga kost är kosttillskott. Men det är nödvändigt att du rådgöra med din hästs veterinär så att de bästa kosttillskott som den behöver. Du bör också vara försiktig med att ge din häst för mycket tillägg, eftersom det kan bara leda till overtoxicity. I allmänhet bör ungefär två till tre tillskott vara tillräckligt.
  • Ge din häst tillgång till rent vatten vid alla tidpunkter. Så mycket som vatten är viktigt för människor, så är det absolut nödvändigt att din hästs hälsa, liksom.

Kom ihåg

Hur man matar en tunna kapplöpningshäst. Välj hög kvalitet foder.
Hur man matar en tunna kapplöpningshäst. Välj hög kvalitet foder.

Kom ihåg, innebär att hålla din tävlings häst i toppskick tilldela betydande investeringar på sina kostbehov. Välj den bästa maten som du hade råd, och se till att du matar din häst enligt hans specifika behov och kroppsvikt. Lycka till, och hoppas att detta hjälpte!