E2y

Hur man låta dem som vill mer efter en första dejt

Ingen sa någonsin att dejta skulle vara lätt

Ingen sa någonsin att dejta skulle vara lätt, och de som är för närvarande involverade i dating världen vet att det finns många upp-och nedgångar genom hela processen. Oavsett om du är dating för skojs skull eller för att hitta din sanna själsfrände, vill du alltid dina datum för att gå bra och sluta bra. När allt är målet för datering att hålla den andra partnern vill ha mer, eller hur?

Lyckligtvis lämnar din dejt vill ha mer är inte så svårt som vissa gör det ut att vara. Med lite god planering och ett respektfullt och genuin attityd, kommer datum att vilja spendera mer tid med dig.

Först och främst, se till att ditt utseende är ren och väl kempt. Utseende är det första som folk märker och en stor faktor i en lyckad dag. Du vill visa din dejt att du förberedd för utflykt och att det är viktigt för dig att ta hand om dig själv. Se till att dina kläder är rena och lämpliga och att ditt hår är fast. Män kan raka före ett datum, medan kvinnor kan sminka.

Hur man låta dem som vill mer efter en första dejt. Ingen sa någonsin att dejta skulle vara lätt.
Hur man låta dem som vill mer efter en första dejt. Ingen sa någonsin att dejta skulle vara lätt.

Ett annat sätt att lämna din dejt vill ha mer är genom att ha en genuin och ner till jorden attityd. Vara öppen och lyssna på vad din dejt säger. Du behöver inte hålla med allt din dag tror på, men absolut undvika djärva uttalanden eller utåt oense med din dejt.

För att hjälpa hålla konversationen flytande i positiv riktning

För att hålla konversationen flytande i en positiv riktning, håll dig borta från ämnen som kan hitta en nerv, såsom politik eller religion. I slutändan vill du visa din dejt att du är lätt att prata med och lättillgänglig med en mängd olika ämnen. Undvik att prata om ditt ex och gräns prata om dig själv. Istället, ställa frågor om din dag för att visa att du är intresserad av honom eller henne.

Ett annat sätt att hålla datum som vill ha mer är genom att lämna en del mysterium för framtiden. I stället för att planera för en annan dag samtidigt på en dag, lämnar ämnet mer öppen och vag. Visst visa ditt intresse för att se din dag igen, men berätta för honom eller henne att du kommer att vara i kontakt. Efter allt, ringa eller skicka sms för mycket lämnar för lite spänning i en ny relation.

För att hjälpa hålla konversationen flytande i positiv riktning.
För att hjälpa hålla konversationen flytande i positiv riktning.

Medan de intensiva gnistor kan du vilja se din dag varje dag, är det viktigt att hålla jordad och spara tid för dig själv och dina vänner. Fokusera på fritidsintressen som du tycker att din dag får inte. Och definitivt lämna tid för din vänkrets som bör fortsätta att spela en viktig roll i ditt liv.

Slutligen, hålla din dag vill mer genom att ha nya och spännande idéer att prova för datum nätter. Samma rutin kan bli tråkigt ganska lätt, så skaka upp saker genom att delta i en danslektion, med en picknick eller hjälpa till på en välgörenhetsgala.