E2y

Hur man lär sig att vara cool

High school har alltid varit en ofullkomlig samhälle där människor har delat med social status. Folk kunde inte hitta sin sanna värde på grund av klassificeringen och avskildhet för vissa individer eftersom de inte passar en social persona som massorna hitta idealiska. Denna sociala orättvisor har sedan fört fram de klasser av jocks och nördar.

Nerds på många sätt speglar persona av Morlocks i HG Wells klassiska bok The Time Machine. De är ansvariga för driften av staden. De är sedan avsatt som utstötta i själva staden de bidragit till att skapa. De jocks ligga på den motsatta sidan av spektrumet där de är vördade för sin skönhet och sin fysiska förmåga.

Hur man lär sig att vara cool. Ta med en viss attityd.
Hur man lär sig att vara cool. Ta med en viss attityd.

Du kan överbrygga klyftan och förstöra just dessa stereotyper. Även om du är en nörd, kan du lära dig hur det är att vara cool. Låt bojor kast och transcendera etiketter. Be Cool igenom denna guide och du kan dra nytta av att vara populär.

Steg 1

Ta med en viss attityd. Du måste ha en viss attityd anses coolt. Du ska inte bry sig om vad andra människor tycker om dig. Det är inte alltför lätt, med tanke på att du alltid kommer att bry sig om vad andra människor tycker. Det är bara den mänskliga naturen. Du kan göra detta genom att bygga upp ditt självförtroende. Om du har en stark bild av dig själv, bör du vara okej.

Steg 2

Skapa en bild. Bygg upp din bild. För att göra detta måste du vara medveten om hur människor ser på dig. Håll dig borta från en bild som visar dig som en nörd. Du måste också projicera en bild av hög självkänsla. Kontrollera fysiskt att du är presentabel. Var medveten om din hållning och hur du ser ut. Ingen är cool när han har en bit mat som fastnat i tänderna. Att vara självsäker inte nödvändigtvis lika arrogans. Se till att du fortfarande artig och hänsynsfull människorna runt omkring dig.

Steg 3

Steg 1. Skapa en bild.
Steg 1. Skapa en bild.

Få riktiga vänner. Omge dig med vänner som verkligen är vänner. Försök att vara en god människokännare genom att se om dina vänner är bara att vara trevlig mot dig eftersom folk tror att du är cool eller för att de verkligen gillar vem du är.

Steg 4

Bana väg för din egen. Coola människor är de som inte är rädda för att vara annorlunda från förpackningen. Vid första du kan bry sig om vad folk tycker, men det är okej eftersom, med orubbligt självförtroende, kan du vinna över dem. Du måste bara vara stark i din övertygelse och följer rytmen av din egen trumma.

Steg 5

Tala och höras. Coola människor är inte mousy och blyg. Tala upp så att folk kan höra dig. Efter allt, du är cool och du vill att folk ska höra vad du vill säga. Skrik inte. Bara tala på ett tydligt och begripligt sätt. Se också till att det du säger är relevant för diskussionen. Annars kommer du bara låter som någon som försöker för hårt.


Slappna av, du är på väg i rätt riktning. Du kommer att vara cool snart. Det är bara en fråga om att vara patient. Rom byggdes inte på en dag, och din rep som kall kommer att ta tid att bygga upp. Om det inte händer för dig och du inte blir kall, kom ihåg att många uncool människor blev mycket folk till slut. Bara ta en titt på Bill Gates. Vem skulle inte byta plats med honom?