E2y

Hur man lägger in en bebis somna

Det är svårt nog att få ett barn att sova

Det är svårt nog att få ett barn att sova, men det är ännu svårare när du behöver sätta dem tillbaka för att sova. Det finns vissa fall som besvärar barn när de sover. Några av dessa är temperatur, buller och speciellt blöta blöjor. Dessa ger ofta föräldrar en stressig kväll eller ibland får de störs från avslutat sina sysslor, men föräldrarna är mycket angelägna om att få dem tillbaka för att sova för att avsluta vad de gör. En komplett sömn utan avbrott är mycket viktigt för spädbarn. Det främjar deras tillväxt och stärker deras immunsystem.

Det första sättet att få tillbaka barnet att sova är att ta reda på vad som väckte dem i första hand. Här är några orsaker som stör en sovande bebis

 • Kontrollera barnets blöja - om den är våt, byt det så fort som möjligt. Efter att göra det, kommer barnet att kunna somna på nolltid.

 • Bebisar vaknar ofta upp när de är hungriga. Bara mata dem och sätta dem tillbaka för att sova när deras hunger är uppfyllt.

 • Hur man lägger in en bebis somna. Det är svårt nog att få ett barn att sova.
  Hur man lägger in en bebis somna. Det är svårt nog att få ett barn att sova.

  Ibland barn vaknar för att något är irriterande dem eller om temperaturen är obehagligt. Försök att sätta dem att sova i en bekväm område eller slå på klimatanläggningen för att lindra dem - bara se till att ställa in temperaturen på en rimlig nivå.

 • Högt ljud kan lätt väcka en baby upp. Bara stoppa det som skapar buller eller åtminstone minska den. Bebisar kan sova bekvämt med soft musik eller vanliga ljud hushåll.

 • Starkt ljus kan väcka en baby upp. Försök att använda en nattlampa eller dämpa belysningen. Använda starkt ljus kommer bara göra det svårare för barn att somna.

Bestämma vad som orsakar ett barn att vakna kommer att ge dig en mer kortfattad titt på hur man sätter dem tillbaka för att sova. Nu när du vet vad som kan och får väcka bebisen upp. Här är de saker eller sätt att sätta ett barn tillbaka för att sova:

 1. Om du vill lägga tillbaka barnet att sova på ett ögonblick, inte plocka upp dem ännu. Gnid deras panna försiktigt med fingrarna. Detta kommer att hjälpa dem att slappna ögonen och stänger dem efteråt och de kommer att gå tillbaka till vila.

 2. Om barnet gråter, kan du bära honom eller henne och försöker att gå runt. Rocking ett barn att sova är ett sätt att påskynda sätta dem tillbaka för att sova. Men kom ihåg att du inte kan klippa en bebis intensivt.

 3. Hur man lägger in en bebis somna.
  Hur man lägger in en bebis somna.

  Ett av de bästa sätten att sätta ett barn tillbaka att sova är att sätta dem i en sittande ställning - korsa benen, placera barnet på dig knä och försiktigt röra dig på ett gungande sätt. Barnet kommer att känna sig bekväma och förflyttning av knät kommer att sätta barnet somna.

 4. Medan gosa barnet, försök att sjunga ett par vaggvisor. Detta kommer att skapa en mer behaglig känsla för barnet. Ljudet av din röst kommer att vara mycket lugnande för dem.

 5. Stressa inte barnet att sova här eftersom det kommer att ta dem längre tid att stanna upp. Att tvinga dem att göra dem irriterade och allt mer rastlös.

När du har gjort dessa steg och barnet är väl tillbaka för att sova, placera dem tillbaka till sin spjälsäng. Stöd barnets huvud och rygg när du lägger ner dem försiktigt.