E2y

Hur man köper Yaz nätet preventivmedel

Den Yaz piller är egentligen en kombination medicinering

Den Yaz piller är egentligen en kombination medicinering, eftersom det innehåller en blandning av östrogen och gestagen. Dessa hormoner bidrar till att minska biverkningarna av p-piller, som kan inkludera uppsvälldhet, depression och liknande. Yaz under tiden är att föredra av många kvinnor på grund av sin FDA-godkännande mot premenstruell dysfori (PMDD). Yaz kan också bidra till att förebygga eller bota akne symptom.

Om du är intresserad av Yaz, eller om du vill fylla i ditt recept, kan du göra det på nätet.

  • Förvärva ett recept från din gynekolog. Med online recept, är du fortfarande måste kunna uppvisa kopia av receptet när du beställer från källor på nätet. Din OBGYN ger vanligen recept för alla mediciner under din årliga möte.
  • Skicka en kopia av ditt recept till ett apotek som säljer Yaz. Detta kan ske genom fax eller via e-post en skannad kopia.
  • Du kan också kolla med ditt försäkringsbolag om du omfattas av p-piller. Du kan få en stor rabatt om subventionera en stor del av din medicinering. Om de inte subventionera din medicin i sin helhet, så du kan fortfarande vara berättigad till ett reducerat pris.
  • Om online-apotek inte har din försäkring information ännu, kanske du måste skicka dem vissa former och några dokument. Skanna din försäkring kort och skicka det via e-post eller fax, inklusive fram-och baksida. De kommer att behöva komma i kontakt med ditt försäkringsbolag att veta din täckning.
  • Om du har för mycket information på din försäkring kort (t.ex. ditt personnummer), fråga ditt försäkringsbolag för ett nytt kort som endast innehåller de viktigaste försäkringar detaljer. Be om en annan säkerhetskod istället, vilket inte bör vara samma som din SSN.
  • Om ditt recept är med en offline apotek, kan du överföra den till en online-leverantör. Helt enkelt informera online-leverantör så att de kommer att vara de att komma i kontakt med din gamla apoteket för att få recept informationen.
  • Du kan ställa in automatisk påfyllning av recept med en online-apotek. Dessa kommer vanligtvis auto planer, som kommer att vara till hjälp vid påfyllning din Yaz recept. På så sätt behöver du inte beställa varje månad, och du behöver inte glömma att ta din tablett eftersom det var oordnad.

Observera att de flesta Online Apotek kommer att ta några dagar att skicka medicin till din dörr. Ge dem om två veckor innan nya order bearbetas. Du bör beställa i förväg, innan du får slut på din nuvarande lager.

Om du har frågor, kan du prata med en representant för onlineapotek via telefon, chatt eller e-post. Du kanske kan klara upp alla problem på detta sätt, snarare än att behöva läsa igenom onlineapotek s FAQ-sektion för svar på dina frågor.

Kom ihåg att Yaz är ett receptbelagt läkemedel

Hur man köper yaz nätet preventivmedel. Förvärva ett recept från din gynekolog.
Hur man köper yaz nätet preventivmedel. Förvärva ett recept från din gynekolog.

Kom ihåg att Yaz är ett receptbelagt läkemedel. Som sådan, inte ta onödiga doser av läkemedlet. Fråga din läkare om hjälp om du hittar några ogynnsamma reaktioner eller biverkningar för läkemedlet.