E2y

Hur man köper varor för din hamster, marsvin eller gerbil

En djuraffär kan annonsera hamstrar för fem dollar varje eller marsvin för 20 dollar, men vuxna ägare bör inse att den verkliga kostnaden för att ta Fluffy hem kan vara mycket högre. Kvalitet burar för smådjur är inte billiga, och kostnaden för vattenflaskor, sängkläder, mat, leksaker och snacks kan lägga upp snabbt. Det är inte ovanligt att en tio dollar gerbil att hamna kostar hundra dollar eller mer i kassan. Det finns sätt att hitta material till din lilla djur, dock, som inte nödvändigtvis bryta din bank. Här är några idéer på att hitta rätt tillbehör för din exotiska husdjur.

Hur man köper varor för din hamster, marsvin eller gerbil. Kommersiella djuraffärer som säljer små exotiska som hamstrar och gerbiler kommer ofta sätta ihop en "startkit" för första gången ägare.
Hur man köper varor för din hamster, marsvin eller gerbil. Kommersiella djuraffärer som säljer små exotiska som hamstrar och gerbiler kommer ofta sätta ihop en "startkit" för första gången ägare.
  1. Kommersiella djuraffärer som säljer små exotiska som hamstrar och gerbiler kommer ofta sätta ihop en "startkit" för första gången ägare. Denna startpaket bör innehålla en grundläggande bur, en påse sängkläder, en liten leverans av pellets mat, vatten flaska, matskål, en övning hjul och kanske en leksak eller ett mellanmål. Allt du behöver för den första veckan eller så ska vara i startpaket. Djuraffären kanske inte ens betalt för djuret om det blivande ägare går med på att köpa ett startpaket. Detta är ett utmärkt sätt att se till att du har alla förnödenheter, men uppmärksamma de varumärken sängkläder och mat pellets. När de tar slut, faller det på dig att hitta ersättare som matchar.
  2. Om du köper din nya hamster, gerbil eller marsvin från en privat ägare, be säljaren om ytterligare förnödenheter såsom buren, leksaker, skålar mat och vattenflaskor. Sängkläder kan lätt erhållas på annat håll, men att hitta dessa poster kan vara jobbigt om du inte bor i närheten av en djuraffär. Den tidigare ägaren kan vara villiga att kasta in dessa leveranser gratis, men vara beredd att betala åtminstone "vän priser" för de dyrare objekt. Säljaren kanske vill behålla varorna under en annan sällskapsdjur i framtiden.
  3. Många varuhus bära en överraskande stor mängd små djur leveranser, från pellets mat till sängkläder till leksaker. Dessa butiker får inte bära high-end tillägg eller burar som erbjuds av specialbutiker sällskapsdjur, men vad de bär är ofta billigare än motsvarande produkt till en kommersiell djuraffär. Även livsmedelsvaror butiker har varit kända för att bära ett par alternativ som passar hamstrar, gerbiler och marsvin. Om du befinner dig ur mat eller strö på 2 på morgonen, kan du prova lokala 24-timmars butik först.
  4. Om en djuraffär erbjuder djuret, det sannolikt erbjuder leveranser. Vissa djurägare upptäcker sin marsvin behöver ett schampo eller deras hamster behöver en grooming borste. En välsorterad djuraffär bör erbjuda dessa ovanliga leveranser, eller åtminstone kunna beställa dem från en leverantör. Ofta en liten exotiska sällskapsdjur kräver speciella kosttillskott som inte är kompatibla med andra raser som kaniner. En lokal djuraffär skulle vara den bästa chansen för att hitta tilltalande godsaker och ovanliga mönster bur.
  5. Det finns sällskapsdjur stormarknader som främjar sina varor på nätet. För dem som inte har råd att göra alltför många resor till en avlägsen djuraffär kan förbrukningsmaterial ofta beställas i bulk via online-butiker sällskapsdjur leverans. Detta kan visa sig vara tilltalande för icke ömtåliga föremål såsom sängkläder eller delar Habitrail, men mat pellets köpt i bulk får inte förbli fräsch nog för små djur att konsumera. En gerbil eller hamster kan spendera hela sin liv i den ursprungliga buren, men en växande marsvin kan behöva en större hem en dag. Stormarknader som erbjuder grossistpriser kan vara de bästa källorna för större burar för flera husdjur också.