E2y

Hur man köper underkläder för din flickvän

Köpa sexiga underkläder för din flickvän kan vara knepigt

Köpa sexiga underkläder för din flickvän kan vara knepigt. Kvinnor kan vara lite känslig när det kommer till detta. Medan vissa kanske tror att du är en typ av sexuellt berövade galning, andra kan se detta som en förolämpning. Du måste vara riktigt försiktig med att välja rätt underkläder. Om valt rätt, kommer du få förtroende för din tjej. Kom ihåg att detta för din flickvän, inte för dig. Här är några bra tips om hur man köper rätt underkläder.

Hur man köper underkläder för din flickvän. Det första du behöver göra är att identifiera anledningen till att du köper underkläder för din tjej.
Hur man köper underkläder för din flickvän. Det första du behöver göra är att identifiera anledningen till att du köper underkläder för din tjej.
  1. Det första du behöver göra är att identifiera anledningen till att du köper underkläder för din tjej. Kom ihåg att bara för att du får hennes sexiga underkläder innebär inte automatiskt att det är bara för din förväntade mycket intima stunder. Det kan alltid vara för dagligt bruk som badskor för vita byxor eller låg ridning underkläder för låg-cut jeans.
  2. Det är oerhört viktigt att veta sin rätt storlek. Fråga inte henne istället diskret kontrollera sina lådor för att vara säker på att du får rätt storlek. Inte veta hennes storlek kan leda till skada sina känslor. När du ger hennes underkläder som är för liten, kan hon tro att hon är för fet. För stor för henne gör henne tänka på hur fett du tycker att hon är.
  3. Det skulle vara till stor hjälp att du fiskar rätt sorts underkläder. Obemärkt reda på vilken typ av underkläder hon vill. Du kan göra detta genom att bläddra en underkläder katalog med henne för att avgöra vilka som hon gillar, se bara till att du gör en mental anteckning så att du inte glömmer!
  4. Tänk på typ av person hon är. Om din flickvän är äventyrlig, skulle det inte skada att välja något som är lite djärv och roligt. Om hon är sedesamma typen, välj den konservativa men sexiga typ av underkläder.
  5. Ta aldrig färgerna för givet. Att välja rätt nyans av underkläder gör hela skillnaden. Tänk om hennes favoritfärger och välja något som passar både din smak.
  6. Tänk på din flickväns kropp. Till exempel, om hon tror att hon har små bröst, köpa underkläder med vadderade bh på den. Om hon tror att hennes midja är för stor, kan du alltid välja korsetter. Ditt mål bör vara vad underkläder du väljer, är det viktigt att det komplimanger hennes kropp vid varje vinkel.
  7. Försök att vara generös. Om du kan, var inte sparsam. Underkläder kan vara lite dyrt, särskilt de som är bra. Du måste komma ihåg, det är allt värt det när du ser hennes ansikte lyser upp med förvåning.

Du kan aldrig gå fel när du försiktigt tillämpa dessa enkla och ändå effektiva tips. Detta kan göra din relation går nästa nivå där du är både öppen upptäcka din sexualitet. Snart kommer du att hamna inte bara nöjd men också har du lyckats glad din kvinna på så många sätt, vilket gör henne säker och sexig. Det säkert är värt ansträngningen, tid och pengar. Lycka till!