E2y

Hur man köper ett husdjur tvättbjörn

Äga ett husdjur tvättbjörn är inte precis perfekt

Äga ett husdjur tvättbjörn är inte precis perfekt, eftersom detta anses vara ett undomesticated djur. Deras naturliga miljö är i naturen och göra dem tama betyder någon förändring eller förändring sker i deras naturliga miljö. Det kan dock inte hjälpas. Vissa människor skulle ändå vilja ha dem som husdjur. Om du är en av dessa människor, nedan är några tips som hjälper dig var du kan köpa en och hur du kan bli en bättre sällskapsdjur tvättbjörn ägare.

Först måste du vara medveten om hur mycket som krävs av dig, om du väljer att behålla ett husdjur tvättbjörn. De kan vara farliga för din fastighet som tvättbjörnar älskar att gräva och kan skada dina sladdar och andra möbler. Så gör din forskning och lära sig om tvättbjörn beteende. Det skulle bidra till att veta detta för att använda detta till din fördel som dess sällskapsdjur ägare senare.

En annan faktor att beakta tenderar att din tvättbjörn är hälsobehov

Hur man köper ett husdjur tvättbjörn. Äga ett husdjur tvättbjörn är inte precis perfekt.
Hur man köper ett husdjur tvättbjörn. Äga ett husdjur tvättbjörn är inte precis perfekt.

En annan faktor att beakta tenderar att din tvättbjörn hälso-behov. Vill leta efter en mycket kapabel veterinär som kan behandla tvättbjörnar. En del veterinärer vägrar faktiskt dessa djur eftersom de tenderar att vara aggressiva och det kan utgöra ett problem senare.

Kontrollera sedan med den lokala staten eller regeringen

Kontrollera sedan med den lokala staten eller regeringen. Vissa organ tror håller fladdermöss som husdjur kan vara olagligt så innan du köper en, se till att du inte bryter mot någon lag. Om du måste söka tillstånd, uppfyller kraven för att få det.

Om detta är lagligt i ditt tillstånd och du har en lokal vilda byrå, skulle det vara en bra idé att söka deras hjälp för information, kunskap och vägledning innan faktiskt få en tvättbjörn för husdjur. Fråga dem om levnadsförhållanden kan bäst erbjuda sällskapsdjur. Fråga om vad man ska mata dem, för hur många gånger på en dag. Det är relevanta frågor du behöver veta, för att bli en ansvarsfull tvättbjörn djurägare. Personalen på det lokala djurlivet byrå kan även hjälpa träffa du en mycket pålitlig uppfödare där du kan köpa tvättbjörn.

Eftersom tvättbjörnar är sällsynta exotiska husdjur

En annan faktor att beakta tenderar att din tvättbjörn är hälsobehov. Kontrollera sedan med den lokala staten eller regeringen.
En annan faktor att beakta tenderar att din tvättbjörn är hälsobehov. Kontrollera sedan med den lokala staten eller regeringen.

Eftersom tvättbjörnar är sällsynta exotiska husdjur, kan det vara svårt att hitta detta med regelbundna djuraffärer, så titta in i tidningsannonser för en uppfödare. Du kan också titta på husdjur tidningen reklam. Fråga vänner för rekommendation, och slutligen kolla på nätet för exotiska husdjur grupper som är specifika för tvättbjörnar. Ett nätverk som denna brukar ha något bra att ge dig.

Aldrig direkt köpa bara om någon tvättbjörn erbjuds till dig utan att ställa frågor från uppfödaren i förväg. Du måste vara medveten om hur tvättbjörnen har höjts och du måste bedöma om det är vältränad. Så se till att ordna ser djuret innan du gör ditt köp.

Om du måste resa för detta och har beslutat om att köpa tvättbjörn medan du är där, har de nödvändiga resor gjorda arrangemang. Din tvättbjörn särskilt bör hållas väl i lastutrymmet, så var beredd med sin rätta behållare eller bur.