E2y

Hur man köper en sköldpadda terrarium

En riktig terrarium stavar skillnaden mellan en glad husdjur sköldpadda och en död en. Genom att simulera sin naturliga miljö kommer en sköldpadda att kunna leva bekvämt ända till slutet.

Här är tips för att köpa en sköldpadda terrarium:

Hur man köper en sköldpadda terrarium. Leta efter en rätt storlek tank.
Hur man köper en sköldpadda terrarium. Leta efter en rätt storlek tank.
  • Leta efter en rätt storlek tank. En tank får inte kunna hysa alla sköldpaddorna du planerar att äga, men måste ta dem när de växer till full storlek. Området ska vara fem gånger längden och bredden på en fullvuxen sköldpadda, vilket är cirka fem kvadratmeter.
  • Sök modeller i djuraffärer och radannonser. Djuraffärer kan ha några terrarier i lager som är värt att kolla in. Radannonser kan ge leads för nya och begagnade modeller. Som statisk utrustning, inte försämras terrarier inte över tiden, och du kan bara byta några enheter för att återställa den för ditt husdjur. För kompletta terrarier, kan du behöva besöka mässor där tillverkarna visar sina bästa produkterna.
  • Sörj för en cover. Locket måste ha två komponenter: den främre delen som är lätt att avlägsna för dagligt underhåll och den bakre delen som tas bort endast när det behövs. Den bakre delen åtkomst även lampan komponenter.
  • Installera ett fullt spektrum lysrör. Sköldpaddor behöver en stor mängd av konstant UV-strålning för att korrekt utveckla kalcium i deras skal och ben. Om möjligt, hitta ditt terrarium i ett område som kommer att bada den i naturligt solljus.
  • Ge ett filtreringssystem.
  • Skapa en våt och torr plats. Detta kommer inte bara att ge ditt husdjur kontrasterande miljöer som simulerar hans naturliga miljö, det hjälper också honom att ändra sin inre temperatur. Den våta delen måste innehålla minst 40 liter vatten.
  • Sörja för en sola plats. Som reptiler, sköldpaddor har ingen inre värmereglering och måste anpassa sina interna temperaturer genom att söka fläckar av alternativa temperatur. Installera en sola ljus på en liten, torr yta av terrariet så att den kan nå betydligt högre temperaturer än resten. En sköldpadda ska kunna röra sig fram och tillbaka från detta område att reglera sig själv.
  • Se till att det elektriska systemet är väl isolerad.
  • Ge ett utrymme bredvid terrariet för Turtle leveranser och verktyg. Mat, städutrustning och tillfälligt boende är bland de nödvändiga material du behöver för att upprätthålla livsmiljön. Du behöver också tvättsprit för skrubbning av efter du hanterar ditt husdjur, som kan bära alla typer av bakterier som är skadliga för människor.
  • Överväga att bygga din egen terrarium. En specialbyggd terrarium är ett enkelt, om inte utarbeta affär. Genom att konstruera ett terrarium från grunden och konsulttjänster manualer och böcker reptil, kommer du att kunna uppskatta behoven i din lilla reptil vän.

Turtle terrarier kan ta stora ansträngningar för att upprätthålla, men ser utseendet på ditt husdjur ansikte när han glatt solar sig i artificiellt ljus kommer mer än väl på arbetsmarknaden. För att uppdatera dig om de senaste turtle trender, kan du gå en sköldpadda entusiaster gemenskap och interagera med dina kolleger reptil älskare.