E2y

Hur man köper en pensionerad tävlingshäst

En samordnad och brådskande insatser för att ta itu med frågan om slakt pensionerade och gamla tävlingshästar fick uppmärksamhet den amerikanska kongressen och senaten och slutligen vann de rättsliga förfaranden som den förtjänade resulterar i en lag som förbjuder slakt eller försäljning-för-slakt av tävlingshästar. Den 29 juni 2007, den sista och sista häst slakteri stängt.

Men det är bara i Europa

Men det är bara i Europa. Tyvärr fortsätter skrämmande och våldsamma dödandet av tävlingshästar att hända i Kanada och Mexiko, där de dödas för sitt kött. Om du tänker på det, döda tävlingshästar så att någon kan njuta av sina salta "Tapas" är helt samvetslöst och rent omoraliskt och vulgärt. Om du delar känslan av tusentals djurälskare och hästägare, då det är något du kan göra för att rädda en tävlingshäst liv - du kan överväga att köpa en pensionerad tävlingshäst.

Hur man köper en pensionerad tävlingshäst. De fick gamla och de är vägen förbi den idealiska åldern för racing.
Hur man köper en pensionerad tävlingshäst. De fick gamla och de är vägen förbi den idealiska åldern för racing.

Varför är tävlingshästar pension av sina ägare?

Det finns ett antal skäl till varför:

  • De fick gamla och de är vägen förbi den idealiska åldern för racing. Den främsta ålder för en häst att vara redo för seriösa show-jumping eller racing tävlingar är mellan 3-4 år gamla, då din fullblod eller föl är ordentligt utbildade och förberedda för de krav som sporten. Vissa hästar men naturligtvis blekna i pension för hälso-och genetiska orsaker, sker detta oftast när en häst fyller 25 eller så.
  • Skador som inte längre tillåter en häst att konkurrera. Likaså när återkommande eller upprepad skador som orsakar mycket smärta för en häst tvingas konkurrera.
  • Ekonomiska elände som orsakar ägaren att dra sig ur tävlingen kretsen. Att ta hand om en häst innebär ganska summa, tror 600€ minimum varje månad och det är bara för rum, logi, mat och regelbunden kolla upp från en Equine doktorn.
  • Olyckor som hindrar hästen från att fullt återhämta sig.
  • Brist på utrymme stabil.
Men det är bara i europa. Kolla in open directory på häst pensionering.
Men det är bara i europa. Kolla in open directory på häst pensionering.

Du kan hjälpa till att rädda en pensionerad tävlingshäst liv genom att köpa en. Gör så här:

  1. Kolla in Open Directory på häst Pensionering, vilket ger dig ett stort antal äldreboenden för hästar. Dessa platser låter brukar du köpa / anta en häst börjar vid 190€ till 750€ beroende på ras och storlek. Men har du också möjlighet att anta en utan en adoption avgift eller genom att göra en liten donation så gör de flesta förfrågningar för bästa resultat.
  2. Om du är mer benägna att köpa en tävlingshäst från en Rescue skydd, än du kanske vill kolla in savethehorses.com . Denna icke-vinstdrivande skydd tar hand om, foder och ger "beröring och helande rådgivning" för hästar som har traumatiserats av skador, eller hade övergivits eller missbrukas av sina tidigare ägare.
  3. Europa Jockey Club har ett utmärkt program på plats för dem som är intresserade av att köpa pensionerade tävlingshästar. För varierande kostnader från 20€ till 75€ dollar eller mer om så önskas, kan du stödja redan behoven hos en pensionerad tävlingshäst utan att anta eller köpa en. Programmet som lanserades 1983 har sparats hundra av fullblod med ekonomiskt stöd från sina medlemmar och icke-medlemmar.
  4. När du har valt något av de presenterade alternativen, kan du börja att samordna och begära information om tävlingshäst i fråga. Information som ras, ålder, hälsa och Equine frigång läkare är nödvändiga för att lära sig mer om din häst.
  5. Slutligen, ge dina pengar fritt när du kan för att rädda hans liv. Du någonsin pålitlig kreditkort eller check bok kommer att gå en lång väg för att hålla en pensionerad tävlingshäst från att avrättas för någon annans kost nycker.