E2y

Hur man köper en fink matare

Om du inte har en trädgård eller en växt-fält uteplats

Om du inte har en trädgård eller en växt-fält uteplats, men du vill vara nära naturen, är en enkel sak att göra för att köpa en fink mataren. En fink matare lockar finkar i olika färger, storlekar och typer. Även icke-Finch sorters fåglar kan attraheras om ditt hus har ett attraktivt fink mataren. Så vill du några fåglar flock i ditt hus?

Först av allt, besluta om vilken typ av Finch matare du vill ha för ditt hus. Här är tre populära typer:

Sock finch mataren. Det är typ är kanske den enklaste och billigaste av alla finch matare. Mesh socka är det material som används för detta. Du behöver bara fylla den med frön, hänga den från en trädgren, och låt den vänta några finkar. Till skillnad från andra typer av finch matare, behöver strumpan fink mataren inte någon sittpinnar. De finch fåglar kan enkelt hänga på den strumpa feeder och äta några frön. Men enkel, kan du också hitta finch matare med några blommönster.

Upp och ned finch matare

Hur man köper en fink matare. Upp och ned finch mataren.
Hur man köper en fink matare. Upp och ned finch mataren.

Upp och ned finch mataren. Denna typ av Finch matare kallas upp och ner på grund av finch fåglarna kan vara upp och ner när de äter från denna matare. Så är det faktiskt inte mataren som är upp och ned. Denna typ är också hängs från en gren av ett träd. En upp och ned Finch matare är vanligen tillverkade av långa plaströr. Detta rör har många öppningar där fröna kan ätas. Varje öppning i upp och ned Finch matare har en abborre där fåglar kan hänga från eller sitta när de äter.

Spiral abborre finch matare

Spiral abborre finch matare. Denna typ av Finch matare ser likadan ut som den upp och ner fink mataren. Den är gjord av långa, plaströr. Det enda unika med denna matare är spiralen abborre skillnad från några sittpinnar i upp och ned typ. Spiral abborre finch matare är också den mest eleganta bland andra matare. Så om du vill ha något mer av en vacker dekoration för ditt hus, då detta fink mataren är bäst för dig.

Efter att ha beslutat vilken typ av Finch matare att köpa, shoppa för den speciella typ. Du kan kontrollera din lokala djuraffär eller så kan du söka på nätet. Oavsett vilken typ du vill vara säker på att få en fink matare som är:

Om du inte har en trädgård eller en växt-fält uteplats. Spiral abborre finch matare.
Om du inte har en trädgård eller en växt-fält uteplats. Spiral abborre finch matare.
  • Tillverkad av slitstarkt material. En plast med träram är den mest hållbara. Nät eller sockan mataren är bra om ditt område inte har några ekorrar. Glas ser elegant men kommer att bryta lätt.
  • Lätt att fylla med frön och lätt att städa upp. En fink matare med fånga brickor är inte bra eftersom det kan också fånga spillning och skadedjur.

Glöm inte att jämföra priser och funktioner innan du köper en fink mataren. Prioritera säkerheten, särskilt om du kommer att köpa på nätet. Se till att säljaren är seriös och att datorn är fri från spionprogram.

Med alla dessa i åtanke, kan du nu köpa den bästa fink mataren med tillförsikt. Du kan nu föreställa sig hur avslappnande det är att titta på fåglar som kommer att besöka din Finch feeder och äta några frön från den.