E2y

Hur man köper en brud postorder

Postorder brudar är en realitet så mycket som de är en trend

Postorder brudar är en realitet så mycket som de är en trend. Men för var och en sin egen, eller hur? Om du vill träffa frun av dina drömmar på nätet, det finns nödvändiga förfaranden som inrättats för att säkerställa skydd och välfärd för kvinnor. Ingen är undantagna från detta och du måste följa dessa rättsliga åtgärder.

  • Hitta en dating webbplats eller tillförlitlig byrå. Tusentals gäller dating webbplatser eller organ att finna sig en lämplig partner. Detta är också det säkraste och mest lagligt sätt att få en brud postorder. Dating hemsida och byrån att agera som tredje part mellan potentiella partners. De är också ansvarig för att säkerställa välfärden av kvinnorna och screening bakgrunder sökande noggrant. Det finns några länkar som du kan kontrollera nedan.
  • Anmäl dig för online dating hemsida eller organ som du väljer. Registrera dig betyder oftast att det finns en betydande avgift inblandade för att täcka för matchmaking och andra tjänster som du vill utnyttja. I vissa fall måste du registrera dig med ditt kreditkort info på klar. Vissa erbjuder en inledande fri rättegång version för 30 dagar, men efter som kommer att kräva att du betalar en avgift för att fortsätta med sina tjänster. Avgifter kan variera från 30€ till 225€ mer eller mindre.
  • Skapa din profil. Detta kan vara den enklaste delen eftersom det handlar om att främja dig själv precis som du skulle i ett socialt nätverk som Facebook. När du har registrerat dig, klicka på länken som kräver att du skapa din profil. Fyll i din profil sida med alla nödvändiga personuppgifter. Beskriv dig själv, dina prestationer, arbete, hobbies, intressen och preferenser. Glöm inte att inkludera en ny bild. När du är klar klickar du på "Spara" eller "Skicka". Sedan vänta på bekräftelse via e-post som kräver att du klickar på länken så att du kan fylla i ansökningsprocessen.
  • Bläddra i databasen. Efter avslutad registreringsprocessen kan du bläddra nu genom sin databas eller katalog. Före detta, du måste mata in alla detaljer och egenskaper för din ideala kvinna. Den information du lägger in kommer att matchas till kvinnor med samma egenskaper i databasen. Du kan titta igenom matcherna och du har möjlighet att spara dina val i en mapp så att du kan gå igenom dem en efter en.
  • Gör ditt val. När det gäller att välja den mest idealiska match för dig, ta hänsyn till grundläggande kriterier som utbildning, nationalitet, religion, ålder, personlighet och intressen. Ett äktenskap, även en postorder en, är fortfarande heligt och bindande. Kom ihåg att du går in i ett livslångt åtagande att du samtycker till ära för bättre eller sämre.
  • Ta kontakt. När du har gjort ditt val, underrätta det organ eller kontaktperson för din avsikt att ta kontakt. De kommer sedan att kontakta den lycklige kvinnans organ och samordna saker med dem. De kommer att skicka dig kvinnans kontaktuppgifter och bekräftelse för att fortsätta. Ta dig tid att lära känna varandra via e-post, snabbmeddelanden och chattar.
  • Ett möte. I många fall anordnar byrån själv också den första öga mot öga möte. Detta förutsätter naturligtvis extra kostnad. Vissa organ ger också en paketresa så kan du besöka din potentiella brud i sitt hemland och lära känna hennes familj också.
  • Underteckna "Klient Intyg" form. Innan du båda godkända att utbyta "I-DOS", avslutar denna rättsliga förfarande som krävs av Internationella äktenskap Broker Regulation Act 2005. Du borde skriva all relevant information om din bakgrund, om någon kriminalregister, mental hälsa, civilstånd historia etc. Detta görs för att säkerställa att kvinnans liv och välfärd inte kommer att vara i fara när anförtrotts dig.
Hur man köper en brud postorder. Hitta en dating webbplats eller tillförlitlig byrå.
Hur man köper en brud postorder. Hitta en dating webbplats eller tillförlitlig byrå.

Verkligheten för de flesta kvinnor som söker män på nätet är att hitta sätt att få sig ur fattigdom och umbäranden. De tror att vara en postorder brud är ett sätt att uppnå detta. Och så länge det finns postorder brudar, kommer det alltid att finnas män som är villiga att ge dem eftersom de alltför uppriktigt söker sällskap som för dem, kan en idealisk utländska hustru uppfylla.

Quick Tips: Var försiktig när du väljer en byrå eller dating hemsida. Större, mer kända de som erbjuder skydd är mindre benägna att vara bedrägerier.