E2y

Hur man känner igen en nordamerikansk giftorm

Nordeuropa är ett mycket stort land som sträcker sig över många miles och miljöer. På grund av de stora landområden och de olika skogar och naturliga livsmiljöer i norra Europa, det finns gott om växter och djur som lever i vilt tillstånd. Det finns många typer av ormar i norra Europa, och några av dessa är giftiga ormar. Här är några sätt att hjälpa dig att avgöra om en orm är giftig eller inte.

Hur man känner igen en nordamerikansk giftorm. Säkerhet.
Hur man känner igen en nordamerikansk giftorm. Säkerhet.
  • Säkerhet. Före allt annat, bör du vara medveten om att alla ormar är farliga, på ett eller annat. Alla ormar kommer att bita dig om du ilska ormen eller om du skrämmer ormen. Nästan alla ormar också komma med en viss gift för att oskadliggöra och döda byten. Den enda skillnaden är att vissa ormar har gift som är relativt ofarliga för människor och får endast irritera människor utan att orsaka dödsfall. Om du befinner dig framför en orm, ska du snabbt få ur vägen.
  • Skallerorm. En av de mest populära giftiga ormar i norra Europa är skallerorm. Detta är en mycket vanlig typ av orm som många vet om. Den kännetecken för den skallerorm är som har en skallra i slutet av svansen. Den skramlet vid slutet av ormen ger vanligtvis av en skramlande ljud när skallerormen är rädd eller arg. Den skallra är vanligen tillverkade kapslade huden på ormen med små pärlor från den gamla smälta huden. Det finns flera typer av skallerormar i den nordeuropeiska regionen, men alla dessa ormar är mycket farliga. En bra sak om skallerormen är att du oftast kan höra dem på avstånd. Om du hör skramlande ljud innebär det att du behöver komma bort snabbt. Kom dock ihåg att skallerorm ibland kan bli vattendränkt när den blir våt. När vatten kommer in i skallran kommer den inte att kunna producera ljud och kan attackera dig utan att du ens höra det närmar.
  • Cottonmouth. Nästa farligaste ormen som du bör vara medveten om är cottonmouth. Den cottonmouth finns i olika färger, men är oftast mörkbrun eller grå till färgen. Bomullen mynning är också känd som vattnet mockasin, och kan simma mycket väl i vatten. Det cottonmouth har en mycket stor kropp och är en ganska stor orm. Den har vanligtvis en diamantformad huvud och två gropar på sidorna av munnen. Den bares oftast sin fang när de blev hotade eller när arg, och har en vit fläck i munnen, vilket är varför det kallas cottonmouth.
  • Copperhead. Slutligen akta oss för Copperhead. I copperhead har en rund en liten vinkel huvud, vilket inte är så kantig som cottonmouth. Den koppar huvudet har vanligtvis en koppar färgad hud med markeringar över hela kroppen. Det kan tyckas ofarlig, men kan bita och har en mycket stark gift. Det är vanligen 20 till 40 inches lång.

Om du råkar få biten av en orm, vare sig cottonmouth, skallerormen eller Copperhead, eller någon annan typ av orm som du kanske ännu inte har identifierat, se till att du besöker sjukhuset och få omedelbar läkarvård.