E2y

Hur man kan föra din utomhus inomhus damm guldfisk

Att ha en damm utomhus är en bra idé

Att ha en damm utomhus är en bra idé. Du kan wow dina besökare genom att ha guldfiskar och andra typer av fisk som simmar runt i din trädgård damm. Det finns ett problem som du kan stöta på med att ha en damm om du bor i ett område där du upplever snö. Du måste överföra dina utomhus damm inomhus så att du kan skydda din guldfisk från kylan hårda klimatet som väckts av vintern. Lösningen på detta problem är ganska lätt. Det är bara att överföra dina utomhus inomhus guldfisk damm!

Här är de steg på hur du kan överföra dina utomhus inomhus guldfiskdamm:

  1. Material. De material som du behöver för att överföra dina fiskar är ett litet akvarium eller behållare att sätta guldfiskar i, pumpen som du använder för din damm, vissa stenar för akvariet, styrelser och ett akvarium nät. Du behöver inte använda ett akvarium som innehåller din fisk, kan du få bara en behållare där alla dina guldfisk kan passa in
  2. Framställning. Först måste du förbereda behållaren och vattnet där du ska placera dina fiskar för vintern. Få dina stenar och placera den i behållaren. Att göra detta kommer att hjälpa till att hålla behållaren ren. Efteråt kan du redan lagt vatten i behållaren. Placera behållaren bredvid dammen och lämna den där i ungefär en dag. Man måste göra detta så att temperaturen hos vattnet i behållaren kan mer eller mindre vara densamma som temperaturen på vattnet i dammen. Detta kommer att göra det lättare för dina fiskar att anpassa sig till sin nya miljö.
  3. Överföra fisken. Efter en dag kan du överföra redan dina fiskar till behållaren. Använd akvariet nätet att noggrant överföra guldfiskar. Nästa steg är att bli av med allt vatten i din damm så att den inte fryser över vintern. Efteråt satte styrelsen över dammen så att snön inte kommer att gå in och du kommer inte att behöva rengöra dammen så mycket.
  4. Ta fiskar inne. Ta din behållare inne i huset. Placera den på ett område där det inte finns någon direkt solljus eller där det inte är för kallt. Placera dammen pumpen inuti behållaren. Detta kommer att hjälpa till att hålla vattnet rent och kommer att ge luft för dina fiskar. Glöm inte att mata dina fiskar varje dag. Nu dina fiskar är säkra från vinterkylan och de kommer säkert att överleva det kalla vädret.
Hur man kan föra din utomhus inomhus damm guldfisk. Att ha en damm utomhus är en bra idé.
Hur man kan föra din utomhus inomhus damm guldfisk. Att ha en damm utomhus är en bra idé.

Dessa är de enkla stegen för hur du kan överföra din utomhus inomhus guldfisk damm. Det är ganska lätt. Allt du behöver göra är att göra de nödvändiga förberedelserna och se till att dina fiskar är säkra i sin nya miljö. Om behållaren blir smutsig, kommer du bara att byta ut vattnet och rengöra behållaren så att du fiskar kan överleva. Efter vintern kan du returnera dina guldfiskar tillbaka till sin ursprungliga miljö efter rengöring din utomhus damm.