E2y

Hur man installerar ett husdjur dörr

8 steg för att hindra dig från att få upp varje gång ditt husdjur har att gå

Många av oss spenderar timmar utanför hemmet varje dag och befinner oss rusa hem för att låta husdjur ut för att göra sina affärer. När vi är hemma, finner vi våra rutiner avbryts genom att upprepade gånger öppna och stänga dörren på en såpass våra husdjur. Om du märker att du blir irriterad på dessa mönster, då vet du att det är dags att installera ett husdjur dörr i ditt hem.

Steg 1

Först måste du bestämma var i dörren sällskapsdjur dörr ska placeras. För att göra det enkelt för dina husdjur att gå in och ut, måste dörren vara installerad på en bekväm höjd. Mät höjden på ditt husdjur bröst och göra en anteckning om denna mätning, den höjden kommer att vara botten av sällskapsdjur dörr.

Steg 2

Hur man installerar ett husdjur dörr. Först måste du bestämma.
Hur man installerar ett husdjur dörr. Först måste du bestämma.

Mät bredden på dörren (eller raden du bara drog över bredden) för att hitta den exakta mitten av dörren. Med en penna, markera den exakta mitten av dörren längs den linje du har ritat. Mät botten av säkerhet panel av hunden dörren och markera dess exakta centrum.

Steg 3

Nu behöver du mätningen av ditt husdjur bröstet. Med en penna, rita en linje som är parallell med botten av dörren och markera platsen för den nedre av hunden dörren. Genom att använda penna kan du rita linjen tvärs över hela bredden på dörren och enkelt radera det senare.

  • Placera den exakta mitten av botten av säkerheten panel ovanpå den exakta mitten av bredden på dörren. Säkerheten Panelen kan nu kan spåras och användas som en mall för utskärning.

Steg 4

8 steg för att hindra dig från att få upp varje gång ditt husdjur har att gå. Mät bredden på dörren.
8 steg för att hindra dig från att få upp varje gång ditt husdjur har att gå. Mät bredden på dörren.

Borra hål i de fyra hörnen på mallen så att du inte behöver för att runda alla hörn när du börjar att skära dörren. Gör ett borrhål stor nog att sätta kniven i pusslet. Använd en sticksåg för att skära ut runt spåra du gjort av säkerheten panelen.

  • De flesta människor föredrar att ta bort dörren från gångjärnen och placera den mellan två bockar för att kunna arbeta med en plan yta. Men om du föredrar utmaningen att lämna dörren hängande, kan du slutföra projektet på detta sätt.

Steg 5

Du kommer att behöva tillämpa en yttre caulk runt kanten av sällskapsdjur dörrkarmen för att skapa en vattentät tätning.

Steg 6

Använda maskinvara som medföljde sällskapsdjur dörr, montera den yttre delen av sällskapsdjur dörrkarmen, trycka in i täta. Ta bort överflödigt täta innan du slår luckan över och installera det inre ramen. Se till att du installerar det inre ramen så att säkerheten panelen kommer att glida in och ut ur toppen av ramen.


När du har slutfört alla stegen ovan och återvände dörren till sina gångjärn, är ditt husdjur dörren redo att användas! Det kan ta lite tid att vänja sig (och även en del mjuka lirka med sällskapsdjur behandlar) men innan länge, kommer ditt husdjur att älska sin nyvunna frihet!

Denna artikel skrevs av Collin Walker och tillhandahålls av Pet-Super-Store.com en plats som bär det senaste inom energieffektiva Dog dörrar och Lastest designer bärare Pet .