E2y

Hur man installerar en häst staket

En häst staket är något som du bör installera i ditt stall eller fälten så att dina hästar kommer att stanna inom din egendom och inte springa iväg någon annanstans. Du kommer att behöva många material för stängsel beroende på vilket område som du vill bifoga. Det kan vara ganska dyrt så det är bäst om du försöker och installera hästen stängslet själv att sänka kostnaderna. Det finns vissa steg du bör följa, men att installera en häst staket.

Här är de steg som du kan följa om du vill installera en häst staket:

Hur man installerar en häst staket. Bestäm stängsel material.
Hur man installerar en häst staket. Bestäm stängsel material.
  • Bestäm stängsel material. Bestäm vilken typ av material som du kommer att använda för stängslet. Du kan använda något som kommer att hålla dina hästar i. Några av de populära staket material är trä plankor taggtråd eller inlägg. Göra en del forskning på vad som är mest effektivt material som du kan använda. Priserna för de material varierar också hålla så din budget i åtanke när du väljer.
  • Ställ upp stolparna. Du måste ställa in inlägg om de fyra hörnen av det område som du omslutande att hålla hästen stängslet robust. Du kanske vill rådfråga någon för detta eftersom det finns inlägg som bäst används för särskilda typer av jord. Om du inte använder rätt material, finns det en risk att stolparna får knackat ned lätt. Gräv ett hål för tjänsten och installera stolparna i.
  • Installera guiden. Nu när du har dina inlägg uppfördes, inrätta en guide för dig att följa när du installerar stängslet. Du kan använda tråd eller rep. Knyt ena änden till en hörnstolpe och kör det genom till nästa inlägg och nästa tills du bifoga det område som du ska stängslet. Guiden ska installeras några inches ovanför marken så att du enkelt kan installera stängslet.
  • Montera stolparna. Nu kan du installera stolparna med hjälp av guiden. Välj den sträcka som du ska ge för varje inlägg. Vissa människor installerar inlägg var 10 fot men andra installerar inlägg mindre än längden. Gå runt tills du avslutar installationen för hela hästen stängslet.
  • Installera stängslet. Det sista steget är att installera stängslet. Om du använder taggtråd, kan du säkra just det på varje inlägg genom att gå runt den och fortsätter till nästa inlägg. Använd ca 3 lager av taggtråd som löper från toppen av stolparna till botten av stolparna så att ingen kan komma in eller lämna inhägnat område lätt.

Dessa är de instruktioner som du kan följa om du vill installera en häst staket i ladugården. Du kanske vill be hjälp från några vänner särskilt om du är fäktning ett stort område. Detta kan ta några dagar att slutföra. Välj det bästa materialet för stängsel för att hålla dina hästar säker medan roaming runt.