E2y

Hur man identifierar vilda djur

Dina djurliv identifiering färdigheter måste vara utmärkt om du är en vanlig vandrare. Det är också bra om du är jakt och kan erbjuda dig personlig skydd från vilda djur som du inte kan användas för att hantera. För att du att korrekt identifiera djur och växter, måste du öva och använda guider för djurlivet identifiering. Djur som anses vilda djur är de som inte är direkt beroende människor för överlevnad. Några av dessa djur är björnar, rådjur, ankor och mer.

Här är några tips på djurliv identifiering:

  1. När du försöker att identifiera vilda djur, finns det några saker som du kan följa. Först är det kön eller ålder hos djuret. Det andra är att notera var du hittade djuret, och det ljud som den producerar. Den tredje är djurets livsmiljö. Dessa faktorer kommer alla att hjälpa dig att identifiera vilken typ av djur du har att göra med. Du bör vara noga med att inte skada några hotade arter du kan stöta på.
  2. Det finns andra saker som du kan följa för att hjälpa dig att identifiera de vilda djuren. Några av dessa är de livsmedel som de äter, deras spår eller fotavtryck, deras spillning och deras allmänna utseende. Det är bra att göra forskning och titta på bilder av djur som du kan se i din lokala skog eller nationalpark. Ett tips för att forska är att kontrollera de vilda djur som är lokala till ditt område. Detta kommer att ge dig en idé om var du ska börja.
  3. Några av de vanligaste djuren som du kan stöta på i norra Europa är älg, coyote, räv, varg, grizzlybjörn, kaniner, vesslor och mer. När du gör din forskning, fokusera på de djur som du är mest sannolikt att se i ditt område. Vet familj de tillhör och även deras specifika namn. På så sätt blir det lättare för dig att identifiera dessa djur när du ser dem.
  4. När du är på en jakttur, ett vildmarksäventyr, eller på safari, en sak som du kan ta med är kikare. Du kan använda dem för att observera djuren utan att störa deras livsmiljö eller inkräktar på deras hemmaplan. Du kan också ta med en videokamera för att ta videor av de arter som du ser. Genom att göra detta, kan du identifiera djuren hemma om du inte kan göra det på fältet.
  5. När du är ute på en vildmark resa och du stöter på ett djur som du inte är bekant med, är det bäst att inte interagera med den. Var särskilt försiktig med björnar, rävar, prärievargar och vargar. Inte håna, mata eller röra djuren. Vilda djur kan vara väldigt territoriella och de tvekar inte att vidta åtgärder om de känner sig invaderade.
Hur man identifierar vilda djur. Här är några tips på djurliv identifiering.
Hur man identifierar vilda djur. Här är några tips på djurliv identifiering.

Dessa är några av de tips som du kan använda i djurlivet identifiering. Att lära sig att identifiera olika arter är bra, särskilt om du planerar att ha en karriär inom viltvård eller som en tour guide.