E2y

Hur man identifierar trädgård ormar

Det är allmänt känt att seriemördare

Det är allmänt känt att seriemördare, kidnappare och rånare skrämma den genomsnittlige medborgaren i en daglig avgift över hela världen. Vad folk inte inser är att det vanligaste rädsla för att människor möter uppstår när vardagliga triviala saker konfrontera dem. Det kan vara en katt hoppar på en gren utanför ditt fönster, en mus skittering över köksskåp eller ens en trädgård orm som plötsligt dyker upp oanmäld.

Du kan stänga fönstret och hyra en exterminator

Du kan stänga fönstret och hyra en exterminator, men ringer djur kontroll för att ta hand om en liten trädgård orm problem är egentligen inte det bästa beslutet. Varför, kanske du frågar, när det finns en potentiellt dödlig varelse på väg att sluka dig och dina barn väntar utanför din dörr? Svaret är att eftersom en trädgård orm är inget annat än en ofarlig reptil som äter varelser mindre än handflatan. Problemet med detta är hur du kan vara säker på att det verkligen är en trädgård orm.

Du måste vara positiv om det eftersom säkerheten för människor i ditt hem är på raden här. Om du stöter på en giftig art och tycker att det är en trädgård orm, kan det finnas problem. Döda en vanlig trädgård orm kan också orsaka problem för din ekosystem eftersom de är en viktig del i näringskedjan. Skulle inte du hellre en eller två ofarliga, slingrande orm än ett grodor par dussin, möss och andra bytesdjur att trädgården ormen är tänkt att äta? Här är några enkla sätt för dig att identifiera en trädgård orm, för säkerhets skull.

Hur man identifierar trädgård ormar. Du kan enkelt identifiera en trädgård orm genom sitt utseende.
Hur man identifierar trädgård ormar. Du kan enkelt identifiera en trädgård orm genom sitt utseende.
  • När du ser en orm, vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder genom att backa så långt som möjligt. Om det är på en offentlig plats som en park eller lekplats, kan du meddela lämpliga myndigheter om hotet om ormen i vilket fall de kommer att ge dig hjälp. Om du har hittat den i ditt hem, göra samma sak genom att lämna den ensam. Du kan följa den på säkert avstånd så att du kan identifiera den innan du ringer för djur kontroll.
  • Du kan enkelt identifiera en trädgård orm genom sitt utseende. De flesta av dem är minst 2 meter lång med de största når omkring 3 meter. De varierar i färger i olika gröna och bruna men mestadels bara två. De kan ha ränder av den ljusa färgen längs sidan av sina kroppar, inte över det som vissa ormar. Du kan också leta efter en kluven tunga.
  • För att bekräfta denna information, du kan ta en bild av ormen och jämföra det med referensböcker, Internet och bilder som du kan hitta. Se till att området du befinner dig i är gemensamt för trädgård ormar eftersom om inte, då är man kanske inför en annan typ av arter. De flesta trädgård ormar lever i parker, ängar, gräsmarker och skogar. De kan också hittas i trädgårdar och gårdar grannskap för det mesta. De är vanliga i hela norra Europa och är aktiva under dagen eller natten.
  • Observera ormens beteende. Du kanske märker inslag av en trädgård orm egenskaper som inkluderar en stark syn, snabba och smidiga rörelser samt tolerans för extrem kyla. De övervintrar i höst som ger dig anledning till oro under de andra tre säsongerna. De börjar bli aktiv igen tidigt på våren så det är en perfekt tid att börja titta på dem.

Efter allt du har lärt, du fortfarande inte kan ansluta sig till raden av Crocodile Dundee men åtminstone kan du uppleva en trygg och vänlig möte med en stadsdel reptil av dina egna.