E2y

Hur man identifierar Limousine Nötkreatur

Limousin boskapsras sägs ha sitt ursprung i den franska regionen Limousin och Marche och har en rik historisk bakgrund. Historien berättar att denna ras kan vara så gammal som själva Europa. Grottmålningar som går till 20.000 år sedan har hittats i Frankrike. Där var denna specifika boskap ras dras på ett sätt som mycket liknar vad moderna Limousin boskap ser ut. På grund av sin popularitet och fascinerande historiska bakgrunden, identifiera Limousine Nötkreatur är inte en stor uppgift längre. Här är några av de tips som säkert kommer att hjälpa dig att välja ut dem ur boskap publiken:

  • Observera Limousine Nötkreatur för sin färg och allmänna utseende. Dessa djur sägs vara gyllenbrun till gyllene-röd färg om de är renrasiga. Detta är deras naturliga färg. Bör du se en annorlunda färgad en, som svart, då finns det en stor sannolikhet att den har utvecklats genom korsning med andra raser av nötkreatur. Kom bara ihåg, att deras färg är i allmänhet ljusare runt ögonen, näsan och runt deras mittsektion.
  • Vet att ibland har horn, ibland inte. Vanligtvis Limousine Nötkreatur har tillfrågade, vilket innebär att de genetiskt har ändrats så att de inte växa horn. Men eftersom de inte är naturligt hornlös kan du hitta några Limousin tjurar eller kor med horn.
  • Var uppmärksam på deras kroppsvikt. Limousine Nötkreatur är marknadsledande favoriter på grund av deras kött. Limousine Nötkreatur är mycket känd för sina större magrare vikter så en stor del av sin muskelmassa. Med så mycket muskelmassa och en relativt låg födelsevikt, blev Limousine Nötkreatur en idealisk ras för de flesta. Genomsnittlig kvinnliga Limousin kor väger ca 1.400 kg medan deras manliga motsvarigheter kan väga ca ett ton.
  • Var uppmärksam på sin kropp struktur. Normalt Limousine Nötkreatur karossen innebär att vara massiv framför, med en medelstor mellersta område med axlarna och puckel och en stor bakre. Med denna typ av kroppens totala struktur, verkar de ha en klämd utseende.
  • Var uppmärksam på sina rockar. Limousine Nötkreatur anpassa sig till temperaturen i omgivningen. Under vintern, när temperaturen sjunker till mycket låga nivåer, verkade sina rockar för att vara tjock, kort och lockigt. Å andra sidan gör varmare temperatur till följd av sommarsäsongen, sina rockar ser motsatsen, det vill säga lång och elegant.
  • Var uppmärksam på deras beteende. Limousine Nötkreatur har varit mycket vänligt med andra nötkreatur ras. Det kan ha varit ett resultat på vissa drag när producenterna har hållit dem som visade god disposition och har avlivats de som har fortsatt svårt. Nu står de flesta producenter visa deras grupp som hanterbara och lätt att arbeta med.

Hur man identifierar limousine nötkreatur. Observera limousine nötkreatur för sin färg och allmänna utseende.
Hur man identifierar limousine nötkreatur. Observera limousine nötkreatur för sin färg och allmänna utseende.

Dagens moderna nötkött konsumenterna i magert kött när de väljer nötkött. Detta är den nya standarden, och Limousine Nötkreatur rasen har träffat om inte överträffat det. Deras ras rymmer mycket lovar att ranchägare använder sin ärftlig åkomma att skapa hybrider, som innebär att Angus rasen.