E2y

Hur man identifierar en engelsk foxhound

Det finns många raser av människans bästa vän i hela världen

Det finns många raser av människans bästa vän i hela världen. Några av dem har ett mer specifikt syfte förutom att ge sin mänskliga mästare en beundransvärd följeslagare men nästan alla av dem är lojala och omtänksam. En sådan ädel hundras är den engelska Foxhound. Det tar sitt namn från det faktum att det har sitt ursprung i Storbritannien på 1800-talet och var först mest för att jaga räv. Det utvecklades genom att blanda olika sorter av hundar med bulldoggar, vinthundar och foxterrier. Det är den mest sällsynta hundras i Europa och lever till ca tio års ålder. Här är hur man identifierar en engelsk Foxhound:

  • Coat. Pälsen på engelska Foxhound består av tre distinkta färger. Pälsen kan bestå av en kombination av fläckar av svart, vitt och tan och är inte alls lång men kort. Det bör vara tät och blank.
  • Storlek och form. Den har en bred skalle och en lång nos. Den har breda näsborrar perfekt för att plocka upp på animaliska dofter. Öronen är breda och sloka lite, som en flik av hud. Ibland är öronen trimmas lite. Tänderna bildar ett saxbett. Svansen är lång och ligger högt bakom kattlika bakben som är mager men mycket kraftfull och rundad vid fötterna. Skuldrorna skall vara tjock men inte muskulös. Halsen bör inte vara mer än tio inches från axeln till huvudet. De väger in på ca 65-70 pounds och hanarna är en god tre inches längre än honorna.
  • Ögonen. Engelska Foxhounds har runda, stora bruna ögon som är bra för spårning. De har bättre syn under dagen än på natten. När du tittar in i ögonen, bör de förmedlar mildhet och värme.
  • Där kanske du ser en. Tränas att jaga räv och annat vilt, kan den engelska Foxhound ses på den engelska landsbygden, ledande jakt förpackningar av andra hundar. De är en energisk och atletisk ras som ständigt behöver mycket motion men innehåller butiker av energi tillåter dem att köra i timmar. De är perfekta för jakt med sin stora luktsinne och deras förmåga att köra i höga hastigheter. Domesticerade hundar kommer att behöva en hel del uppmärksamhet, för att inte tala tålamod från sina ägare men är mycket vänliga och kan vara lätt och säkert kvar med små barn. De kan också vara runt andra hundar och hästar, vanliga djur på en gård eller i landet. Foxhounds är i allmänhet ganska vänligt.
Hur man identifierar en engelsk foxhound. Där kanske du ser en.
Hur man identifierar en engelsk foxhound. Där kanske du ser en.

Identifiera en engelsk Foxhound borde vara väldigt lätt som spotting dem är inte alltför svårt. Deras distinkta skikt av päls kan ge dig tips men märker deras beteende kan försäkra er om dess äkthet omedelbart. Den Foxhound är en lekfull, energisk hund som du bör se kör över kullarna och landskapet. Det kommer också alltid att vara vänlig och varm till människor och andra djur så en hund som matchar den beskrivningen bör vara vad du letar efter.