E2y

Hur man identifierar en duva

En duva är en typ av fågel som klassificeras under fågeln familjen Columbidae. Det har totalt 300 underarter över hela världen. Generellt sett är det duva och duva utbytbara. Men för alla fågelvänner och ornitologer, hänvisar duva till de större medan duvor är mindre i storlek. En duva bygger oftast ett bo som är gjord av pinnar och annat skräp som kan hittas i skogen eller träd. Det är ligger högst upp i ett träd eller i hyllor. Det innehåller vanligtvis 1:59 ägg och båda föräldrarna skydda och ta hand om sin avkomma i upp till 28 dagar. Den livnär sig främst på frön, frukter och växter. För närvarande kan det finnas runt om i världen utom i tuffa miljöer i Saharaöknen, Arktis och Antarktis. Det kvittar vanligtvis i varma, tropiska länder som oftast är belägna i Oceanic öar såsom Polynesien och liknande. Det kan ganska mycket anpassa sig till nästan alla typer av omgivningar därmed, vilket gör den till en av de vanligaste fåglarna i världen idag. På grund av detta, beskriver det är lättare. Läs vidare för att lära mer om hur man identifierar de vanligaste duvor.

Hur man identifierar en duva. Den vita bevingade duva.
Hur man identifierar en duva. Den vita bevingade duva.
  • Den sörjande duva. Denna duva har en överdrivet lång svans som har en spetsig ände i stället för den vanliga raka flappy slutände. Den har en max 12 inches i storlek och har ett vingspann genomsnitt 15 inches. Du kan omedelbart berätta sitt kön genom att granska dess huvud och bröstkorg. En manlig Mourning Dove har en rosa kista och en nätt blått huvud. Det är populärt för sina mjuka milda coos. Denna fågel är den mest förekommande typen av duvor idag.
  • Ringen turturduva. Även känd som den mest domesticerade duva typ, kan Ring Turtle Dove lätt särskiljas genom dess övergripande vita färgen med en distinkt svart ring som ser ut som en krage på sin hals. På grund av sin inhemska natur, hittar du ofta Dove Ringen Turtle på en väns hem. Det är sällan sett i det vilda.
  • Den vita bevingade duva. The White-winged Dove är främst i Europa, särskilt i sydvästra provinser. Den har en smal kropp som har en vit rand på varje vinge och blå markeringar runt sina små ögon.
  • Släppet dove. Detta är en målsökande duva som är uppfödd för ceremoniella ändamål. Det används främst i stora öppningar, ceremonier bröllop, födelsedagar, begravningar och andra evenemang. Ceremonin består av duvan släpps därmed sitt namn på "Release Dove." Den är liten och vitt i färg utan några synliga märken och liknande.

Där har du det! Identifiera en duva är ganska lätt

Där har du det! Identifiera en duva är ganska lätt. Förväxla inte en duva med en duva och vice versa. Även om både fåglar är mycket lika varandra de skiljer sig fortfarande på vissa sätt. En duva är mindre medan en duva är större och har en mörkare färg. Ha alltid detta i åtanke. Nu vad väntar du på? Gå på och bära din fågel hatt och börja söka efter duvor! Lycka till och ha kul!