E2y

Hur man identifierar en coonhound

Det var år 1945 då den allra första rasen av coonhound blev upptäckt

Det var år 1945 då den allra första rasen av coonhound blev upptäckt. Det var brun och svart. Det resulterade från korsningar en foxhound och en blodhund. Uppfödare ville kombinera Bloodhound s akuta och imponerande luktsinne med foxhound otroliga smidighet för jakt. De korsningar var visat sig vara framgångsrik. Numera är en coonhound känd inte bara för obevekligt jagar tvättbjörn som kör upp träden men även för jakt älg, rådjur, björnar och lejon berget genom de grova terräng i olika delar av landet. Här är några av de saker som kan hjälpa dig att skilja en ärevördig coonhound:

Hur man identifierar en coonhound. Know dess genomsnittliga storlek och form.
Hur man identifierar en coonhound. Know dess genomsnittliga storlek och form.
  • Know dess genomsnittliga storlek och form. En gemensam coonhound står en bit över 2 meter vid skuldran. Den väger minst 55 pounds, men inte över 75 pounds. Dess kropp är normalt smal. Dess djup bröstkorg kan nå förbi sina armbågar. Dess lemmar är i allmänhet smal, slutar i långa men smala tassar. Svansen är ganska unik. Det hålls nästan bort från sin kropp.
  • Kolla in sin päls. Pälsen är avgörande för att identifiera en coonhound. Egentligen har sin päls något att göra varför en coonhound fick sitt namn. Det bör vara kort och glänsande. När du undersöker det, ska det kännas glatt. Även om dess päls är i huvudsak svart, förvänta sig att se några fläckar av brunt. Du kan hitta dem på coonhound tassar, ben, bröst och hals.
  • Undersök dess huvud. Den övre delen av en coonhound skalle är platt. Det är direkt parallell till sin mule topp. Samtidigt är dess ögon djupt försänkt ändå brett. Dess ögon kan vara mörkbruna eller nötbruna. Du kan även inspektera sin näsa och mun. Dess näsa har stora näsborrar. Även om de är vidöppna, gör de verkligen inte flare. När det kommer till sin mun, dess käkar är uppenbarligen framträdande. Läpparna för dess överkäken droops ner. Detsamma gäller för huden under dess underkäke. Observera att jämfört med dess övre käken, är dess underkäke smalare, längre och definitivt starkare. Som för sina öron, de är ganska långa. I själva verket kan de släppa eller förlänga ner förbi strupen.
  • Vara förtrogen med sitt gemensamma agerande. En coonhound är perfekt om du tänker ha den som din följeslagare. Den älskar att arbeta. Den gillar att få någon form av ansvar eller uppgift. Det är också mycket aktiv. Det har att springa runt. Så, se till att du har ett utrymme stort nog för att tillfredsställa just begäret.

En coonhound är intelligent

En coonhound är intelligent. Det är väldigt självständig, alltför. Men när du har lämnat den ensam under ganska lång tid, har det en tendens att tjuta. Om dina barn är mycket äldre, de kommer säkert att tillbringa mycket tid med en coonhound. Det kan spela tuff. Se bara till att vara runt när de gör det. En coonhound kan bli alltför upphetsad. Du vill inte dina barn att skadas av misstag. Du måste också vara mer försiktig när du låter din coonhound komma närmare andra djur. Det kan börja slåss om man har misslyckats med att införa det ordentligt med de andra djuren. Men, generellt, är det inte aggressiv när andra människor är i närheten.