E2y

Hur man identifierar en cocker spaniel

Cocker spaniel var ursprungligen fötts upp i Spanien

Cocker spaniel var ursprungligen fötts upp i Spanien. Så småningom blev de uppkommit och utvecklats i England. Den fick sitt namn på grund av dess "mer populär"-funktion: den hjälpte i jakt morkullor i England. Nu är det känt att vara en sportslig hund. Eftersom det anses vara den minsta i Spaniel gruppen, är det också avnjutas som ett hushåll husdjur, som en kamrat, eller som en utställningshund:

  • Allmän beskrivning. En cocker spaniel har ett runt huvud. Det ska kännas smidig och mjuk vid beröring, så att du kan följa konturen ansträngning. Räkna med att det ska vara fritt från skarpa vinklar. Den har långa öron - som bokstavligen hänga och lågt ansatta. Lång silkeslen hår täcker öronen. Pälsen på öronen kan vara vågig eller rak. Å andra sidan, är nosen antingen svart eller brunt, idrottsliga vida näsborrar. Dess ögon är medelstora. De kan vara mörkbruna eller mörkt nötbruna. De ser fullt och väl avskilda. De utstrålar en mild uttryck, projicera en happy-go-lucky personlighet. På grund av sina vackra ögon, alltför, människor känner att det verkligen älskar sin ägare.
    Samtidigt är dess päls av medellängd, befjädrade och silkeslen. Svansen är stubbed. Trots att transporteras horisontellt, gör svansen inte kuk upp. Dess främre ben har liknande ben storlek, från hälen upp till armbågen. Dess bakre lår har tjocka och väl utvecklad muskulatur. Dess fötter är ganska korta, runda och fasta. Eftersom de har välvda tår och korta, tjocka kuddar, verkar de vara mycket katt-liknande.
    Dess gång är kraftfull medan dess kropp är väl avvägd. Dess kompakta inbyggda är verkligen märkbar när den står och går. I själva verket är dess nacke muskulös och graciös. Det kompletterar sina sluttande axlar. Trots sitt bröst är inte så stort, det är välformade och djup.

I genomsnitt står en Cocker Spaniel över en fot eller så. Honorna är något och ofta mindre jämfört med män. Dess normala viktintervall mellan 25 och 35 pounds.

  • Gemensam temperament. Har du barn? Om du gör, är en Cocker Spaniel definitivt bäst för dem. Det kan lätt komma överens med dem. Det är utan tvekan ett bra husdjur för din familj. Bortsett från att vara pålitliga och lojala, är det också älskvärd, glad och lekfull. En cocker spaniel är en mycket sällskaplig ras. Du behöver inte oroa dig när du ta upp det med dina andra husdjur. Det är ganska mild. I själva verket vet du att det är glad när det börjar vicka på svansen. Och om du vill lära ut det några knep, du kommer aldrig att bli besviken. Det är ivrig och snabb att lära sig. Det kan lätt få dig att känna dig stolt.
  • Förväntad livslängd. En cocker spaniel liv mellan 12 och 15 år. Detta tips din möjlighet att ta hand om det under en lång tid. Nu, om du inte är redo att begå, då, tänk igen. Kanske, kanske du behöver tänka på en annan hundras.

En cocker spaniel är lätt att tycka om

Hur man identifierar en cocker spaniel. Gemensam temperament.
Hur man identifierar en cocker spaniel. Gemensam temperament.

En cocker spaniel är lätt att tycka om. Det är mycket tillgiven. Det är en trogen kompis och en villig arbetare. Så, kan du säkert njuta av långa fritiden med det.