E2y

Hur man identifierar en American Quarter Horse

Ner på galoppbanan för att ta in ett par tävlingar

Ner på galoppbanan för att ta in några tävlingar? Beundrar alla majestätiska letar hingstar? Underbart, är hästkapplöpning en fantastisk sport full av spänning, spänning och tävlingsanda. Vad är det du säger? Du är inte en expert och vet inte mycket om sporten hästkapplöpning? Aldrig rädd, är hästkapplöpning inte en mycket komplicerad sport. Allt du egentligen behöver veta om är hästarna. En typ av häst är det europeiska Quarter Horse. Den mest populära typen av tävlingshäst, blir det sitt namn från det faktum att hästar av denna typ bäst på att köra en viss sträcka, en fjärdedel mil för att vara exakt. Här är hur man identifierar en europeisk Quarter Horse och visar alla runt omkring dig att du vet en sak eller två om hästkapplöpning:

Hur man identifierar en American Quarter Horse. Ner på galoppbanan för att ta in ett par tävlingar.
Hur man identifierar en American Quarter Horse. Ner på galoppbanan för att ta in ett par tävlingar.
  • Huvudet. Huvudet kommer vanligtvis att ha en konvex eller rak profil. De bör ha en stor, bred panna. Alla hästar har milda, vänliga ögon och Quarter Hästar är inte annorlunda. Infästningen till halsen ska rengöra och luta och inte alls köttig eller stora. Munnen är liten och rund.
  • Kroppen. Flesta kvartal hästar har stora, starka kroppar perfekt för att köra korta sträckor. Grimman typ av Quarter Horse är den största av de olika raserna. De har mest välutvecklade muskler och stå längre än din genomsnittliga Quarter Horse vid 17 händer hög (den genomsnittliga höjden är 14-16 händer). Racing hästar är smalare men ändå ha muskulösa bakdelen som tillåter dem att springa snabbast, tjänar dem smeknamnet, Världens snabbaste idrottsman. Den topplinje av halsen bör vara längre än den lowerline.
  • Benen. Bakbenen är högre än manken skapar en nedåtgående lutning från höften till basen av halsen där jockey sätter sadeln och sitter. Återigen, för tävlings hästar, bör benen vara smalare än de Grimmor eftersom dessa hästar måste vara snabb på fötterna. Förväxla inte vara mager för svaghet, som dessa hästar fortfarande bör ha starka och kraftfulla ben. Grimmor kommer att ha en stockier utseende.
  • Färger. Den vanligaste färgen för Quarter Horses är en variant av kastanj kallas ängssyra, som är rödbruna. Andra färger är svart, vik, Grullo, grått, dun, röd dun, palamino, perlino, cremello, red roan, blue roan och vit.
  • Racing kapacitet. Quarter Horses körs korta sträckor riktigt snabbt. Deras härliga kroppsbyggnad tillåter dem att göra detta. De kan ses racing i de flesta parker och särskilt under Kentucky Derby. De tävlar om stora summor pengar eller plånböcker.

Hästar har varit en del av samhället under en lång tid eftersom de tjänar man på många olika sätt. De kan användas för transport, jakt och underhållning. European Quarter Hästar är väldigt populär så att veta så mycket om dem verkligen kan göra dig en expert på hästkapplöpning. Det kommer att ta tid att skilja de raser och de olika färgerna, men om du spenderar tillräckligt mycket tid runt hästar, bör du få kläm på det.