E2y

Hur man identifierar barn grodor

Grodor är fantastiskt groddjur

Grodor är häpnadsväckande groddjur, eller djur som kan leva både på land och vatten och i en mångfald av klimat-och miljö-inställningar. De lägger sina ägg på vatten. Dessa små skum-liknande ägg kläcks sedan till bebis grodor, kallas grodyngel. Inom 1 eller 2 månader, dessa små Aquatics, som hade stjärtar och gälar förvandlas sedan till froglets. De blir mer froglike än fishlike. Froglets anses vara de sanna barnet grodor eftersom de inte är larv längre. Med grundläggande kunskaper om de olika grodarter, är baby groda identifiering en lätt uppgift. Nedan finns bitar av allmän information om hur man identifierar barn grodor.

 • Studera deras fysiska utseende.
  • På deras grodyngel skede de fortfarande har inga ben, de har gälar som de använder för att andas i vattnet och de har en synlig svans. De ser ut som huvuden med svansar som simmar runt i vattnet. På deras Froglet skede kan de fortfarande ha en liten, kraftig svans som senare försvinner när de mognar till vuxna grodor, och 4 ben, bakbenen är märkbart större än frambenen. Titta noga, främre fötterna är fyrfingrade och baktassarna är fem-rättning. Vare simhud för simning, sug-kupad för att klättra i träd, eller grov sporrade bakfötterna för grävande jord, är baby grodor fötter förväntas vara helt förvandlad till det av deras vuxna motsvarigheter, beroende på deras specifika slag eller art.
  • Vid det här laget borde de ha utvecklat lungor att andas.
  • Naturligtvis har inget öra synlighet, skulle de ser mer ut som en mogen groda men lite mindre i storlek.
  • Oavsett om de är färgade gröna, röda, eller fläckig, beroende på deras art, vanligen deras ständigt fuktig och slemmig hud är deras verktyg för vattenabsorption för kroppens behov. Du kan ofta hitta dem marinering i våta och fuktiga områden, i stället för dricksvatten.
 • Observera var de bor. Grodyngel, har inte utvecklat lungor för mark boning, har gälar och lever på enbart vatten. När de blir froglets de skulle börja leva på land och i vatten. De skulle börja lära sig och utforska mer om deras nya torra habitat, kan leva i mörka underjordiska regioner eller sätt upp på höga träd, även om de flesta fortfarande föredrar att bo nära till våtutrymmen.
 • Observera hur och vad de äter. Grodyngel äter brukar mestadels alger och annan vegetation. Froglets äter mestadels insekter än växter. Detta inkluderar flugor, insekter och syrsor, och varje minut insekt. Genom att använda sina tungor, som är ganska lång och täckt med en klibbig vävnad som fällor och fångar sitt byte, de sväljer små, aningslösa varelser helhet och utan förvarning. Grodor är en stor hjälp i insektspopulationen jämvikt.
 • Slå en lyhörd på hur de låter. Froglets skapa olika sorters ljud för att kommunicera, de kraxande, samt göra låter som "Ribbit". Till skillnad från baby grodor, har vuxna manliga grodor observerats och fann att skapa melodiska ljud för att locka en kvinnlig motsvarighet när parningstid kommer.
 • De är ofta offer för vissa rovdjur. Det finns massor av djur som äter barn grodor, som ormar, ödlor, sköldpaddor, fladdermöss, fiskar och fåglar. Ibland faller även offer för större hungriga grodor. Grodor har naturliga försvarsmekanism tendenser, medan vissa helt enkelt dölja genom kamouflage färger, det finns de som blåsa upp sina kroppar för att skrämma bort förvånad rovdjur, andra är possum-liknande och spela död.
Hur man identifierar barn grodor. Studera deras fysiska utseende.
Hur man identifierar barn grodor. Studera deras fysiska utseende.