E2y

Hur man hittar uggla pellets

Ornitologi är en gren av zoologi som handlar om studier av fåglar

Ornitologi är en gren av zoologi som handlar om studiet av fåglar. I zoologi klasser rikstäckande, har många lärare som ingår uggla pellets i deras material laboratorium undervisning. Många forskare tror att barns exponering för sådana kommer att initiera uppskattning ugglor i området för att hålla lokala skadedjur befolkningen i schack.

Uggla pellets är vanliga i nordliga områden, särskilt i lador som visar en kakofoni av dugg av olika arter av ugglor. Studera dem gör barnen medvetna om sin roll i ekosystemet. Men många är oense om var man kan köpa uggla pellets för studien. Regeringsföreträdare har upprörd över hur mycket pengar som påstås slösas bort på något så obehagligt som uggla spillning.

Hur man hittar uggla pellets. The owl är roosting eller boplatser.
Hur man hittar uggla pellets. The owl är roosting eller boplatser.

Nu, om du vill hitta gratis pellets, här är de bästa ställena att få dem:

  1. I det vilda. De bästa platserna att leta efter uggla pellets är under barrträd. Det är där de flesta hökar, falkar och ugglor brukar sover efter en måltid. Lada ugglor är lättast eftersom de är mest sannolikt att stanna i silor, lador och på Cliff baser. Exotiska owl pellets kan finnas i fältet gräs eller i träskmarkerna.
  2. The Owl är roosting eller boplatser. Detta skulle vara bäst för platser som har en stor population av ugglor. Du skulle bättre leta efter en roosting uggla under dagen. Titta på vita stänk vid basen av träd eller höga marken som troligtvis en pellet är bredvid. Lador och övergivna byggnader är de bästa ställena att leta eftersom det finns pellets build-ups och de är skyddade från väder urholkar deras ytterhölje.

När alla dina ansträngningar misslyckas, kan du köpa online eller sålla bland den lokala katalogen för dessa anläggningar:

Ornitologi är en gren av zoologi som handlar om studier av fåglar. Science kit leverantörer.
Ornitologi är en gren av zoologi som handlar om studier av fåglar. Science kit leverantörer.
  1. Science Kit leverantörer. De kommer troligen att be dig vilken typ av uggla du vill pelleten vara från så ange vilken typ av uggla är representativ för lokalen där du bor. Detta kan kosta lite som dessa anläggningar behålla sina uggla pellets i särskilda valv och måste betala extra för vissa uggla pellets jägare att se till att deras pellets identifierar den typ av uggla menyn.
  2. Bird resurser. Det är anläggningar som tar hand om fåglar i deras naturliga miljö. De kommer att ha uggla pellets av ugglor som de hus i sina lokaler. De är billigare än leverantörerna Science Kit, men du kanske måste besöka dem och få pellets själv.

Uggla pellets berättar om vad ugglor äta utan dissekera djuret. De bildas när ugglan äter bytet hela. Detta går in i ugglan är muskelmage för mekanisk matsmältning men dess matsmältningssyror kommer inte att kunna smälta det här kemiskt. The Owl s muskulös mage formar dessa hårdsmält material till en pellet. Pelleten består av hårda föremål - som skelett av bytesdjur, inne medan de mjukare ämnen - som deras päls eller fjädrar, täck över den. Den representerar en uggla singel måltid och är representativ för hur hälsosam och balanserad lokal ekosystem är.