E2y

Hur man hittar gamla klasskamrater

Planerar du en klass återförening, men har en tuff tid att hitta gamla klasskamrater? Läs vidare och se om följande tips hjälper.

Med intåget av modern teknik och kommunikation, är det enklaste sättet att leta efter gamla klasskamrater genom att söka på webben. Här är förslag på hur det kan göras:

Sök namnen på de klasskamrater som du vill hitta. Skriv deras fullständiga namn i sökfältet i webbläsaren och se om de ger resultat. Om personen du söker efter är en aktiv Internet-användare, det finns en stor chans för dig att få snabba resultat.

Om du inte är medlem i ett socialt nätverk själv såsom Facebook

Hur man hittar gamla klasskamrater. Om du inte är medlem i ett socialt nätverk själv såsom facebook.
Hur man hittar gamla klasskamrater. Om du inte är medlem i ett socialt nätverk själv såsom facebook.

Om du inte är medlem i ett socialt nätverk själv som Facebook, MySpace, Friendster och Multiplicera gå och registrera dig för att underlätta din tillgång till eventuella konton dina klasskamrater i dessa platser. Registrera dig för medlemskap är helt enkelt och gratis. När du blir medlem allt du behöver göra är att söka efter dina klasskamrater hjälp av verktyg som tillhandahålls av dessa sociala nätverk webbplatser. Facebook till exempel, har ett system för att hjälpa sina användare hitta gamla vänner eller klasskamrater genom klustring användarna enligt regionala plats, skola, arbetsplats och gemensamma vänner som också är Facebook medlemmar.

Det finns också klasskamrat nätverk på Internet som Alumni.net

Det finns även klasskamrat nätverk på Internet som Alumni.net, Reunion.com, GrandFinder.com, Classmates.com och Schoolnews.com. Dessa webbplatser fungerar på samma sätt som andra sociala nätverk. Allt du behöver göra är att skriva in namnet på din skola och satsen året av din klass och du kommer att ledas till resultat eller förslag på ytterligare sökning.

Naturligtvis bör du inte begränsa din sökning till Internet ensam. Det finns andra sätt för hur man ska hitta dig tidigare klasskamrater.

Ett sätt är genom att komma i kontakt med familjen - den ursprungliga familjen

Ett sätt är genom att komma i kontakt med familjen - den ursprungliga familjen, så att säga (de flesta, om inte alla är förmodligen gifta och har redan sina egna familjer), vilket innebär att far, mor, syskon eller någon närstående du kan personligen vet. Även om det finns en möjlighet dina tidigare klasskamrater kan ha flyttade på grund av arbete eller äktenskap, föräldrar brukar bo sätta i de ursprungliga hem. Och vad bättre källa kan ge dig den information du behöver om dina klasskamrater än sina egna familjer?

Du kan också kontakta alumner grupp på din skola. Alumni grupper få regelbundna uppdateringar om sina medlemmar och är en mycket användbar grund för din sökning.

Det finns också klasskamrat nätverk på internet som alumni.net. Ett sätt är genom att komma i kontakt med familjen - den ursprungliga familjen.
Det finns också klasskamrat nätverk på internet som alumni.net. Ett sätt är genom att komma i kontakt med familjen - den ursprungliga familjen.

Fråga stöd från skolan register avsnitt av din skola, huvudmannen eller dekanus och även dina tidigare lärare om de fortfarande runt. Gamla adresser och telefonnummer kan fortfarande vara till nytta om du är helt clueless om dina klasskamrater "plats.

Fråga gemensamma vänner

Fråga gemensamma vänner. Om du bor i en liten kommun är inte en svår sak att göra. Vanligtvis är det remisser från vänner som är mest användbara att spåra en person. Vad är roligt är en kontaktperson är tillräckligt för att skapa en kedja av hänvisningar. Och det är det - ditt jobb att hitta gamla klasskamrater är klar. Allt du behöver göra är att ställa in datum, tid och plats för din återförening. Njut!