E2y

Hur man hittar en miniatyrpig potten magen till salu

Pot Belly Svin har en stor nos

Pot Belly Svin har en stor nos, ses med svarta och vita mönster, och har vassa beta, och varaktiga hovar. Om du jämför sina öron till vanliga raser, deras öron är triangelformad och upprätt, och de har en platt svans. Pot Belly Grisar kan leva upp till en genomsnittlig livslängd på 4 till15 år. Deras vikt kan starta från en ½ lb vid födseln och genomsnitt 100 125 £. när de når sin 3-års löptid ålder.

Dessa miniatyr grisar är kända för att ha bottenlösa aptit men är förvånansvärt ren och kan lätt lära sig nya saker. På grund av deras förmåga att vara utbildad, vissa krukabukgris grisar köps som husdjur och är även utbildade för att använda en låda eller doggy-dörren. De kan även tas ut för promenader i en sele och koppel.

Hur man hittar en miniatyrpig potten magen till salu. Hitta en ansedd lokal uppfödare på nätet eller i närheten av ditt område som kan skicka din beställning eller att du kan plocka upp din pott köp mage gris.
Hur man hittar en miniatyrpig potten magen till salu. Hitta en ansedd lokal uppfödare på nätet eller i närheten av ditt område som kan skicka din beställning eller att du kan plocka upp din pott köp mage gris.

Om du tänker köpa en miniatyrpig pott mage att göra in i ett hus husdjur, se till att ta reda på så mycket du kan om hur man tar hand om dem innan föra en i ditt hem. Det finns tillgängliga böcker på nätet och i butikerna för dig att forskning från.

Små husdjur

Små husdjur, som grisarna Pot Belly, miniatyr hästar, låg-line nötkreatur och pygmé getter vanligtvis förvärvas som husdjur för en hobby gård eller hemma och köps inte för livsmedelsproduktion. Dessa typer av djur som används för 4-H-projekt, visar djur och som personliga husdjur. De är lättare att höja och kostar mindre att mata och ta hand om.

Här är hur man hittar var man kan köpa en miniatyrpig pott mage.

Pot Belly Svin har en stor nos. Små husdjur.
Pot Belly Svin har en stor nos. Små husdjur.
  1. Hitta din lokala Farm Bureau, deras agenter förlängning eller 4-H klubb från vilken du kan fråga om lokala uppfödare, miniatyr svingårdar, eller ägare som säljer grisar Pot Belly. De förlängning agenter kanske kan ge dig information om vem som säljer miniatyr djur, eller där en närliggande boskap auktion kan vara på väg.
  2. Söka remisser från miniatyrpig krukabukgris ägare som kanske använder svinen för föreställningar eller som husdjur.
  3. Hitta en ansedd lokal uppfödare på nätet eller i närheten av ditt område som kan skicka din beställning eller att du kan plocka upp din pott köp mage gris. Det finns krukabukgris grisar uppfödare listor som finns på nätet, beroende på stad eller stat du bor i. Om de inte säljer på detaljhandel, kanske de uppfödare kunna hänvisa andra uppfödare som är närmast dig. De skulle också kunna hjälpa dig att välja och ge tips om hur man tar hand om din gris.
  4. Gå till boskap visar eller auktioner nära dig för att se de olika typer av svin krukabukgris tillgängliga. Approach ägare och säljare och försöka göra ett inköp via dem eller en uppfödare eller genom en gård som de kan rekommendera.

One du har hittat ditt alternativ uppfödare eller leverantörer för att köpa en pott mage från. Besök deras gård eller plats och välja den bästa grisen potten magen du känner att du vill köpa och ta med hem. Om det skulle vara en personlig pet, försöka hitta grisen som fångade din uppmärksamhet och tillgivenhet.