E2y

Hur man hittar den bästa gemensamma tillägget för hästar

Många otaliga timmar är dedikerade till att titta på hästkapplöpningar och tävlingar som demonstrerar vissa aktiviteter att hästar har förmåga att utföra. Några av de aktiviteter har en tendens att placera mer stress och påfrestningar på lederna av en häst än vad moder natur hade tänkt. Den normala livscykel en häst som normalt inte innehåller ansträngande aktiviteter som sätter lederna i fara. Precis som människor, hästar upplever nedbrytning av ledbrosket och de flesta kommer att drabbas av någon form av artrit eller inflammation som påverkar lederna.

Hur man hittar den bästa gemensamma tillägget för hästar. Glukosaminhydroklorid - denna ingrediens hjälper hästen att producera mer ledbrosk.
Hur man hittar den bästa gemensamma tillägget för hästar. Glukosaminhydroklorid - denna ingrediens hjälper hästen att producera mer ledbrosk.

För att skydda lederna, har det föreslagits att hästar kan dra nytta av någon typ av gemensamma kosttillskott eller gemensamma vitaminer. Vissa hästägare använder gemensamma produkter som är kända för att ge gemensam näring tillsammans med ytterligare tillskott som bedöms gynnsamt för underhåll av lederna.

Välja de bästa produkterna är alltid en utmaning eftersom det finns så många produkter på marknaden tillsammans med pågående forskning, så denna process kan vara mycket förvirrande. Så, här är bara några tips som kan hjälpa dig att göra rätt beslut.

1

1. Du kanske vill forskning produkter som innehåller följande ingredienser:
  • Glukosaminhydroklorid - Denna ingrediens hjälper hästen att producera mer ledbrosk. En mogen häst inte kan ersätta ledbrosket som en yngre häst kan, så denna produkt hjälper till ersättning processen. Dessutom att det, kan denna produkt användas vid behandling av artros hos hästar och vissa andra djur.
  • Kondroitinsulfat - är detta normalt kombineras med glukosamin Hyrochloride. Det kan hjälpa vid reparation av skador som har uppkommit genom överarbetade leder.
  • Polysulfaterade Glycos - Detta kommer eventuellt också hjälpa till med långsammare brosk skador och det kan också hjälpa med reparation och tillväxt av nytt brosk.
    Som din häst går igenom det naturliga åldrandet. Polysulfaterade glycos - detta kommer eventuellt också hjälpa till med långsammare brosk skador och det kan också hjälpa med reparation och tillväxt av nytt brosk.
    Som din häst går igenom det naturliga åldrandet. Polysulfaterade glycos - detta kommer eventuellt också hjälpa till med långsammare brosk skador och det kan också hjälpa med reparation och tillväxt av nytt brosk.

    Vänligen bara leta efter produkter som är avsedda att användas för hästar och inte människor. Alla dessa produkter kan användas för att stärka hästen lederna.

2. Det finns många tillägg pulver produkter som kan användas för att förbättra ledfunktion också. Normalt pulvren är en kombination av kondroitinsulfat och glukosamin. Dessa produkter kan tillsättas direkt till den dagliga mat som din häst förbrukar.

3. För att ge din häst den bästa typen av gemensamt skydd, rådfråga din veterinär. De kommer att kunna undersöka och föreskriva den bästa gemensamma tillägget regemente baserad på ålder, aktiviteter och allmänna hälsan hos din häst.

Som din häst går igenom det naturliga åldrandet

Som din häst går igenom det naturliga åldrandet, de är mer benägna att skador på grund av svaga leder. Om du ser några betydande förändringar i beteendet hos din häst, kontakta veterinären så fort som möjligt. Försök att samla så mycket information som du kan från din veterinär om gemensamma tillskott så att du kommer att vara väl informerad när ett problem med din häst uppstår.