E2y

Hur man har ett husdjur begravning

Oavsett om du känner behov av att fira livet på ditt husdjur eller har ett barn som vill ha ett husdjur begravning, kan det göras enkelt, smakfullt och med kärlek. Det behöver inte kosta en massa pengar, men du kan nu begrava din speciella vän i PET kyrkogårdar. Det behöver inte vara en stor sak, men det kan vara, om det är vad du önskar. Kom upp med en plan som kommer att fira livet av din älskade, säga adjö till din nära vän, eller hjälpa ditt barn har avslutats och acceptans när döden tragiskt tar ett husdjur.

Steg 1

Var allvarlig. Att förlora ett husdjur är svårt för de flesta människor. Inte alla förstår det, men om en ung person som är i behov av nedläggning genom en begravning, så det borde göras mycket noggrant och seriöst. Små barn lär fortfarande hur man ska sörja eller hantera sina känslor och hur de tycker om döden av sin älskade. Den första regeln för sällskapsdjur begravningar är att vara mycket allvarliga.

Steg 2

Hur man har ett husdjur begravning. Var allvarlig.
Hur man har ett husdjur begravning. Var allvarlig.

Planera i förväg. Planering behöver inte vara svårt, men det är viktigt.

Om du begrava resterna, se till att det finns stenar och / eller en markör, så att du vet var du begravde ditt husdjur kvarlevor. Om du använder den lokala sanitet, kommer du vill hantera frågan noga när det handlar om små barn och kanske även vill vänta till efter begravningen är över att ta itu med resterna.

Ska du linda resterna i en filt, placera dem i en låda eller använder någon annan typ av container? Detta kan vara ett bra tillfälle att få unga engagerade och låt dem göra något speciellt som en avskedsgåva.

Du kan också få ditt husdjur kremeras och placeras i en urna. Du kommer då att vilja ha tjänsten någonstans där det finns tillräckligt med utrymme för de människor som kommer att närvara och ha urnan där. Detta kan vara inomhus, eller utomhus om utrymme behövs. Urnan kan sedan föras in senare och lagras på ett ställe som var meningsfullt att din älskade husdjur.

Steg 3

Steg 1. Planera i förväg.
Steg 1. Planera i förväg.

Förbered allt. När du har tagit lite tid att planera ut och bjuda in alla som vill delta, därefter vid den valda tidpunkten förbereda resterna genom att placera dem i lådan, favorit filt eller annan behållare. Ta resterna till platsen för begravningen och få allt på plats, inklusive en markör (denna är ibland trevligt även om du inte begrava kroppen, eftersom det finns någonstans att gå för att minnas den älskade). Eller du kan placera urnan i placeringen av tjänsten om du har valt att kremera ditt husdjur.

Steg 4

Gör det speciellt. För att göra den speciell, innehålla några ord från några olika människor, särskilt de som var närmast den bortgångna husdjur. Det behöver inte ta lång tid, men bör göras noggrant. Du kan även innefatta musik och andra saker att göra denna tid speciell.


Beroende på de som sörjer förlusten av husdjur, kommer du vill vara beredd på frågor, särskilt från de mycket unga. Det är viktigt att vara ärlig om döden, men också omsorg och förstå att sorg är hård och husdjur betyder mycket för oss. Pet begravningar är ett utmärkt sätt att få lite avslutning och även komforten från både sörjer och fira husdjur liv tillsammans med alla som älskade husdjur.