E2y

Hur man handskas med att vara i fängelse

Har du sett TV-serier som "Oz" och "Prison Break"

Har du sett TV-serier som "Oz" och "Prison Break"? Blev du förtrollad av filmerna "Nyckeln till frihet", "europeiska History X", eller ens "den nya killen"? Tja, du är inte den enda, för med undantag av "The New Kid", kommer dessa program och filmer snart stora konstverk. Men låt dig inte luras att tro att livet i fängelse är på något sätt underhållande eller givande. Det är inte. Dina dagar kommer att fyllas med något annat än ensamhet och tristess. Naturligtvis farorna är det liksom.

Världen innanför väggarna i ett fängelse är en mycket farlig värld. Det är också mycket svårt att hantera den tristess och ensamhet. Med denna korta guide om hur man handskas med att vara i fängelse, kanske vi kan hjälpa dig att hantera det.

  1. Fundera över varför du är där. Medan du är i fängelset, har du en massa tid att tänka. Fundera över varför du är där. Du är där av en anledning - du kan vara oskyldig eller inte, men passa på att fundera på vad du kunde ha gjort bättre eller annorlunda för att undvika att bli där du är nu.
  2. Lär dig att spela spel. Spel kan hjälpa ockupera ditt sinne. Spelkort är ett bra sätt att förlora din tid i leden. Lär dig att spela patiens. Om du har en vän inne, då kan du också spela spel som schack, spadar, craps eller en omgång basket.
  3. Få ett fängelse jobb. Fängelset jobb hjälper dig att känna dig produktiv. En del av vad du förlorar i fängelse är känslan av mening. Ett jobb kan få dig den känslan.
  4. Läs. Alla fängelser har biblioteken - utnyttja det. Detta är ett bra sätt att berika sig själv. Med läsning, kan du lägga till dina kunskaper för att hjälpa dig att bli en produktiv medlem av samhället. Ta korrespondenskurser för att ge dig en framtid utanför fängelset. Läsning är också ett bra sätt att fly ramarna för väggarna. Använd din fantasi, förflytta dig ut ur fängelset, även om det bara är för en kort stund.
  5. Motion. Arbeta ut och bygga muskler är ett bra sätt att fördriva tiden. Det bygger också en bild som du inte är svaga. Din bild är det som håller dig från att bli någon annans flickvän. Om du är vältränad, har du en större chans att försvara dig själv.
  6. Umgås på rätt sätt. Du vill hålla avstånd från människor utan rädd ute. Avstånd betyder att du bara vill tjäna din tid och vara ifred. Människor respekt som. Undvik fängelse faux pas som snitching och bli någon annans bitch. I samband att någon angriper dig, skydda dig själv. Om du behöver slå till först, gör det. Och backa inte ner. Du kanske slagna, men din vistelse i fängelse kommer inte att vara ett levande helvete.

Dessa är bara några av de sätt du kan hantera livet i fängelset

Hur man handskas med att vara i fängelse. Fundera över varför du är där.
Hur man handskas med att vara i fängelse. Fundera över varför du är där.

Dessa är bara några av de sätt du kan hantera livet i fängelse. Om du inte har en livslång mening, använda det som motivation. Allteftersom tiden går, kommer du att vara närmare och närmare att spendera tid på utsidan.