E2y

Hur man håller myror från sällskapsdjur behållare förvaring av livsmedel

Mat kostnader tycks alltid vara stigande uppåt och sällskapsdjur kostnader är inget undantag. Så det kan kännas särskilt frustrerande att öppna upp ditt husdjur container förvaring av livsmedel bara för att upptäcka en koloni av myror är att ha en picknick i din katt eller hund chow.

Eftersom sällskapsdjur innehåller en viss koncentration av fett

Hur man håller myror från sällskapsdjur behållare förvaring av livsmedel. Förvara aldrig torr sällskapsdjur som chow blandningar i deras ursprungliga påse eller låda.
Hur man håller myror från sällskapsdjur behållare förvaring av livsmedel. Förvara aldrig torr sällskapsdjur som chow blandningar i deras ursprungliga påse eller låda.

Eftersom sällskapsdjur innehåller en viss koncentration av fett, fett och socker, myror dras till sällskapsdjur. Med tanke på inget motstånd eller hinder, myror visa alla sällskapsdjur behållare förvaring av livsmedel som en möjlig inbjudan till brunch. Det finns ett antal enkla lösningar för att eliminera ant problem när det gäller sällskapsdjur lagring.

  • Först av allt, inte öppna behållare med våt mat tills du är redo att tjäna ditt husdjur, och antingen avsluta dem på en måltid eller kyla resterna i slutna behållare. Lämna inte öppna behållare av foder till sällskapsdjur på räknare och snabbt torka upp eventuella drippings av köttig, oljig juicer säker på att locka hungriga myror.
  • Förvara aldrig torr sällskapsdjur som chow blandningar i deras ursprungliga påse eller låda, som myror kan enkelt komma åt. Häll dem i plast behållarna med en låst säker lock för att hålla ute fukt, luft och myror. Sätt plastbehållare lagrade på golvet i en grund skål som du har hällde salt vatten. Eftersom myror inte kan simma, kommer de inte att kunna få tillgång till dina containrar och saltet i vattnet kommer att avskräcka eventuella myggor från avel.
  • Placering husdjur utfodring skålar i en sådan vatten vallgrav också fungerar effektivt avskräcka myror från invaderande alla sällskapsdjur smulad kvar efter utfodring.
  • Välj en särskild hylla eller utrymme i ditt skafferi för förvaring sällskapsdjur i slutna plastbehållare. Tvätta över detta område mycket noggrant för att avlägsna eventuella rester av mat eller fett som kan dra några myror. Undersök foder din hylla med en hylla papper speciellt utformade för att hålla bort alla insekter. Var försiktig med att använda kommersiella ant spray eller repellenter om varningsetiketten säger att det kan skada barn eller husdjur eller bör inte användas kring mat.
  • Sedan få vissa kinesiska krita eller en leverans av baby pulver och dra en linje av antingen runt varje behållare. Myror stöts bort av kinesisk krita och vägra att gå över någon linje med baby pulver, så att dina sällskapsdjur leveranser är väl skyddade. Du kan också använda vaselin för att skapa denna defensiva linje, även om detta kan bli rörigt om du glömmer det är där och dra ditt sällskapsdjur behållare över linjen och genom gelé istället plocka upp dem och lyfta dem över linjen.
  • Placera en rad tydliga förpackningar tejp runt munnen varje sällskapsdjur förvaringsbehållare att göra posten till behållaren för hala för myror att få fotfäste.

Uppdatera ditt försvar mot myror minst varje månad och du kommer att njuta ant-fria lagringsutrymme sällskapsdjur.