E2y

Hur man håller ett husdjur skunk

Skunkar kan vara bra husdjur och följeslagare om du har deras doft bortopererad. Du kan få en av dessa mycket intelligenta och förtjusande djur i uppfödare och vissa lokala djuraffärer. Pet skunkar kan vara väldigt kärleksfull och lydig om de hanteras korrekt och vårdas.

  • Förbered sin håla. En tvättbar container eller en stor korg med engångsdukar är en idealisk ersättare Den för ditt husdjur skunk. Se till att du tvättar och ändra dess sängkläder regelbundet.
  • Rumsren ditt husdjur skunk. Liksom andra sällskapsdjur, kommer PET skunkar leta efter en plats från deras håla korgar för att eliminera deras avfall. Det bästa sättet att hålla ditt hus skräpfritt är till hörn träna ditt husdjur. När ditt husdjur skunk har valt sin plats runt huset, gör det till en vana att sätta tidningen eller en kattlåda runt området. En kattlåda eller kan inte rekommenderas för skunkar eftersom de kan förväxla dessa för hålor och de kan tendera att bosätta sig i det istället för att använda det som en potta.
  • Kela och vara tillgiven ditt husdjur. Skunkar vilja vara cuddled och petted hela tiden. En bra mängd uppmärksamhet kommer att få dig sitt förtroende och lojalitet. Var uppmärksam på sitt beteende och aldrig slå eller slå ditt husdjur som en disciplinär åtgärd för denna handling kan leda till att du förlorar ditt husdjur förtroende.
  • Vaka över ditt husdjur. Skunkar är mycket intelligenta och nyfikna djur. Du skulle ofta se dem titta runt huset, och öppna olåsta lådor eller skåp. Deras nyfikna natur är ett hot mot deras existens, särskilt om de börjar krypa in i maskiner eller börjar vandra runt kvarteret när det lämnas obevakat. Håll dem inne i ditt hem så mycket som du möjligen kan och se över sin verksamhet.
  • Ge ditt husdjur en riktig kost. Skunkar har glupsk aptit så tenderar de att bli feta. De livnär sig på kött, frukt och grönsaker. Det finns tillgängliga skunk godsaker och blandar på marknaden och det är upp till dig, som dess ägare, att välja kosten för ditt husdjur. Var noga med att ge dem måttlig mängd portioner av kött, grönsaker och godsaker såsom nötter, ägg och andra mejeriprodukter med högt kaloriinnehåll.
Skunkar dricker inte mycket vatten men se till att färskt rent vatten är alltid redo under dess matning.
  • Ta med dem till veterinären för årliga hälsokontroller. Om du fick ditt husdjur skunkar som ett barn från djuraffärer, du måste ta dem till en veterinär för vaccin mot rabies och valpsjuka. De kommer också att kontrolleras regelbundet upp och testas för bakteriella parasiter och maskar. Många skunkar har dött på grund roundworm angrepp. Om ditt husdjur är testat positivt för rundmaskar, måste du registrera den i en avmaskning program som vanligtvis börjar vid 7 till 8 veckors ålder och fortsatte ett par veckor efter initial behandling.
Hur man håller ett husdjur skunk. Rumsren ditt husdjur skunk.
Hur man håller ett husdjur skunk. Rumsren ditt husdjur skunk.

Skunkar är nattaktiva i naturen, vilket innebär att de är aktiva under natten. Det rekommenderas att ta en skunk medan det fortfarande är ung erhölls 5 - 6 veckor på sin höjd, så att du kan börja träna dem att hindra denna instinkt från att utvecklas.

På grund av komplexiteten i hanteringen skunkar som husdjur, är det bara rekommenderas för dem som har möjlighet och rätt kunskap för att utbilda dessa djur. Observera att det finns vissa stater som tillåter inköp av PET skunkar endast från certifierade uppfödare.