E2y

Hur man håller ett husdjur jordekorre

Marken ekorrar är kul

Marken ekorrar är roliga, sociala varelser som lätt kan tas om hand som husdjur. De är ganska fyllig varelser som vanligtvis finns grävande i någons bakgård. I sin naturliga miljö, de är oftast jagas av rovdjur, som kan orsaka dem att vara försiktig mot dig först. Men eftersom de värms upp till dig, kommer du att upptäcka att de faktiskt njuta av den uppmärksamhet som du kan ge dem.

Om du vill behålla ett husdjur slipad ekorre, måste du komma ihåg några saker att hålla den glad.

Hur man håller ett husdjur jordekorre. Det första du bör komma ihåg är att marken ekorrar är vilda djur.
Hur man håller ett husdjur jordekorre. Det första du bör komma ihåg är att marken ekorrar är vilda djur.
  • Det första du bör komma ihåg är att marken ekorrar är vilda djur. De gillar inte kaniner som är nöjda med att sitta runt i sin bur för resten av dagen. När du köper en bur, leta efter en stor iller bur, företrädesvis en multi-nivå ett, komplett med en solid löphjul. Detta ger utrymme för dem att springa runt och träna. Placera träspån, hö eller tyg på botten av sin bur för att tjäna som häckar grund. Välj buren med en stor dörr så att du kan enkelt plocka upp dem inifrån buren och leka med dem. Glöm inte att inkludera en mat bricka och vatten rutan. Du kan också inkludera en låda som placeras separat från livsmedel facket.
  • För deras diet, ekorrar älskar nötter, gräs, insekter, frön och kärnor. Detta är saker de brukar hitta i naturen. Du kan mata dem pellets som du köper i djuraffärer, men det är mer lämpligt att ge dem ekologiska livsmedel, eftersom de inte innehåller något konserveringsmedel. Du kommer att finna att de älskar att äta det mesta som finns i trädgården. Placera dessa på sin mat facket. Du kan också mata dem behandlar, såsom ost, ur handen från gång till gång. Detta kommer att hjälpa dem att utveckla en vänskaplig relation med dig.
  • Eftersom ekorrar är mycket aktiva varelser under dagen, kan du låta dem ur deras bur. Dock vara säker på att de är övervakade. Lämna inte något tuggtabletter, såsom elledningar, i sikte. Ta dem ur deras bur skulle hjälpa dig att utveckla en mer personlig relation med ditt husdjur. När de litar på dig, kommer du att upptäcka att de faktiskt gillar att bli klappad och är mycket tillgiven varelser.
  • Du kan vara glada över att fortsätta spela med dina marken ekorrar men tillåter dem att sova. De tar oftast ofta korta tupplurar under dagen, förmodligen av utmattning.
  • Kom ihåg, om ditt husdjur slipad ekorre försöker undvika dig när du vill bära dem, backa. De behöver tid för att vänja sig vid att vara domesticerade, särskilt om de bara har fångats i naturen. Bara fortsätta utfodra dem mat, tjäna deras förtroende.
  • Dessutom är det bäst att ha husdjur i par. Detta skulle garantera att de är aldrig ensamma och ensam i sin bur. Dessutom kan du placera leksaker för dem att tugga om du märker att de börjar bli uttråkad. Ingenting gör dina husdjur lyckligare än att ha någon att spela med.

Minnas dessa saker skulle göra dig den perfekta ägaren för ditt husdjur ekorre. Ibland, husdjur har unika, individuella behov. Det är upp till dig att upptäcka dem själva. Ta väl hand om dina husdjur. Lycka till.