E2y

Hur man håller en hund lugn utanför hans låda

Hundar är människans bästa vän

Hundar är människans bästa vän. Ibland befria dig från stress från arbete eller skola. Om din hund är inte så vänligt eftersom den biter människor eller lämna sitt mess på marken, lägger du den i en låda för att hindra det från att skada människor.

Att träna din hund att vara lugn medan det utanför huset, här är de följande stegen om hur man håller en hund lugn utanför hans låda.

Hur man håller en hund lugn utanför hans låda. Låt din hund gå ut ur sin bur då och då.
Hur man håller en hund lugn utanför hans låda. Låt din hund gå ut ur sin bur då och då.
  • Låt din hund gå ut ur sin bur då och då. Inte alltid hålla din hund inne i lådan, eftersom det kommer att vara utom kontroll om du låter det gå ut. Låt din hund leka och springa runt i huset eller utanför. Dessutom, låt din hund göra sina badrum uppgifter innan du lådan igen.
  • Efter jobbet eller skolan, gå ut och gå din hund. Detta kommer att bekanta er hund på miljön utanför sin låda. Om din hund är utom kontroll under promenaden, lugna ner det med hjälp av hund lugnande tekniker och signaler som gäspar, tittar åt andra hållet och bara ignorera din hund. Detta kommer att hjälpa din hund känner sig avslappnad och bli lugn stund utanför sin låda.
  • Spela med din hund att ta bort överskottsenergin att det har byggts upp medan inuti sin låda. Detta kommer att hjälpa hunden lugna ner sig innan de tas utanför. Du kan också lära ut några lugnande tekniker till din hund. Låt det sitta för att stoppa din hund från att hoppa och jucka. Ligg ner med din hund för att hålla den igång aggressivt mot människor. Genom att göra detta, kommer du att stöta inte problem när du tar en promenad med din hund.
  • Om hunden är utom kontroll medan det utanför, gör de åtgärder som krävs för att göra det lugn och avslappnad. Ignorera agerande din hund kommer att låta det tror att det inte kommer att få din uppmärksamhet genom att göra just det beteendet. Hundar är lätt att kommunicera med eftersom de brukar plocka upp på sina ägares kroppsspråk. Bara prata med dem försiktigt så att du inte hetsas din hund. Undvik skrika, skrika och andra onödiga rörelser, eftersom det kommer svårt för dig att styra din hund som är upphetsad.
  • Om hunden lugnar lite, belöna din hund. Detta kommer att hjälpa din hund mer avslappnad på grund av den behandling som du gav till den. Också berömma din hund genom att klappa det eftersom det kommer att vara mer avslappnad när du gör det. Innan du tar din hund till ditt hus, se till att det är lugnt.
  • Efter promenad utanför, ta det inne i ditt hus och leka med den lite mer innan du tar den till sin låda. Du kan låta den gå in i ditt hus eller klappa den. Ge det en belöning igen tills din hund är avslappnad. Om det nu är lugnt, lägga den igen i sin låda.

Hundar som har hållits i lådan under lång tid kan vara farligt när du låter dem gå ut. Och ändå, är det viktigt för hundägare att ta hand om sina hundar och gå dem utanför.