E2y

Hur man håller ekorrar från en fågelbordet

Ekorrar är utan tvekan en av de mest bedårande gnagare med små människor som händer och DOE som ögon, men vid sidan av sina avundsvärda egenskaper ligger deras inte så önskvärda sådana. Till exempel ekorrar har en omättlig aptit och förmåga att äta mycket av din dyrbara vild fågel foder. De är också inriktad på att lagra så mycket mat som möjligt för vintern, och de har ingen brist på ställen att gömma den. Denna intensiva aptit parad med intelligens och en smidig kropp gör ekorren en formidabel motståndare.

Det är ofta lättare att hitta sätt att leva med ekorrar i stället ta bort dem.

  • En metod som vanligen används för att hålla ekorrar från fågelholkar är att smörja polen håller upp mataren. Om du väljer att smörja polen, är en Crisco typ av vegetabiliska förkortning vad du behöver. Du kommer också att behöva återfetta pol som behövs, varje vecka bör räcka.
  • Det är också klokt att placera din feeder på en hög stolpe, ju högre desto bättre och bort från byggnader och träd. En ekorre är en akrobat och använder varje prop tillgängliga för att uppnå till synes omöjliga bedrifter av fågelbordet infiltration. Om det finns grenar hängande inom 5 meter av din feeder, skulle det vara klokt att trimma dessa tillbaka.
  • Det finns produkter som för närvarande finns på marknaden för att ta itu med problemet. Ekorre bevis matare har blivit ganska vanligt. En ekorre kan fortfarande ha möjlighet att ta frö från en sådan matare genom att klättra ovanpå och skaka fröna på marken, där han kan samla dem på sin fritid. Annan produkt är en matare som har ett "elektriskt" pol som kommer att leverera en mild zap när en ekorre är på stolpen. Den el är lika ofarligt som ett elstängsel och kommer inte att leverera en chock för fåglar.
  • Ännu en möjlighet att befria din fågelbordet av irriterande ekorrar är att mata Safflorfrön istället för solrosfrön som är oemotståndlig för ekorrar. De tycker inte Safflorfrön, men vilda sångfåglar njuta av dem.
  • Det billigaste och bästa sättet att hålla ekorrar bort av en fågelbordet är att ge ekorrar med sin egen matplats. Återförsäljare som bär vild fågel foder genomför nu foderprodukter som är härlig att ekorrar, tillsammans med matare utformade med dina fyrbenta vänner i åtanke. Placera specialområdet cirka 10 meter bort från där du matar vilda fåglar. En annan fördel är att det finns en hel rad av vilda fåglar som lockas till ekorre flöden, och du kan hitta ett större utbud av fåglar lockas till din gård.
Hur man håller ekorrar från en fågelbordet. En metod som vanligen används för att hålla ekorrar från fågelholkar är att smörja polen håller upp mataren.
Hur man håller ekorrar från en fågelbordet. En metod som vanligen används för att hålla ekorrar från fågelholkar är att smörja polen håller upp mataren.

Ekorrar är smidiga och komiska varelser, genom att välja att leva med dem du kan hitta dig själv njuter sina upptåg.