E2y

Hur man gör pet möbler

Dina husdjur är som familjemedlemmar. Så varför inte ge dem möbler att piffa upp sitt liv? Du kan enkelt göra sällskapsdjur möbler att ditt husdjur kommer att älska. Här är några förslag på att bygga möbler för dina lurviga vänner.

Steg 1

Hur man gör pet möbler. Gör en katt klättrar centrum.
Hur man gör pet möbler. Gör en katt klättrar centrum.

Gör en katt klättrar centrum. Du kan använda nästan vilket material som helst du vill bygga husdjur möbler för din katt. Kartong, trä eller ens PVC kommer att göra susen. För din kisse, överväga att göra en klättring centrum. Konstruera några enkla lådor med öppningar i dem och stapla dem på ett ojämnt sätt. Linje rutorna med mattan om din kisse gillar att repa. Bifoga en hängande leksak från digitalboxen att locka din katt att spela. Och göra en extra bekväm plats för din katt att snooza bort dagen med en mjuk filt. Säkra hela apparaten till en solid bas och presentera din katt till sitt nya paradis.

Steg 2

Gör en hamster hjul. Din gerbil eller hamster älskar att springa, och du kan göra husdjur möbler som kommer att ta med ditt husdjur timmar av nöjen. För att göra ett löphjul, först skapa en bas av PVC-rör eller trä. Basen ska vara bredden på hjulet, och har en robust arm upp en sida som kommer att stödja hjulet. Du kan göra själva hjulet ut från botten av ett starkt hink eller någon flatbottnade cylinder med en öppen sida. Använd en bult och mutter för att fästa hjulet på armen, se till att hjulet kan svänga fritt på sin axel. Det är allt som finns att göra denna enkla bit av sällskapsdjur möbler.

Steg 3

Gör en PVC fågelmatare. Dina befjädrade vänner kommer att älska en hemmagjord möbel, speciellt om du fyller den med mat! Skapa en enkel bird feeder genom att använda en bred bit av PVC-rör (minst 4 inches bred). Borra ett två-tums hål i röret några inches upp från botten av röret för att verka som öppningen för att erhålla mat och lämnar tillräckligt med utrymme för att fästa en landning abborre. Detta kan göras genom att sätta in en mindre PVC-rör genom ett hål nedanför matningshålet. Limma ett lock till botten av den huvudsakliga basen, men bara placera locket på toppen av mataren så att du kan ta bort den för att fylla på mataren. Bifoga en ståltråd eller snöre till toppen av din nya feeder, och hänga din stolta bit av sällskapsdjur möbler utanför för världen att se!

Steg 4

Gör en hamster hjul. Gör en PVC fågelmatare.
Gör en hamster hjul. Gör en PVC fågelmatare.

Skapa en hund hus. En av de mest populära bitar av sällskapsdjur möbler som människor väljer att göra på egen hand är en hund hus. Du kan skapa ett palats för din hund följeslagare med ett par bitar av plywood. Skär ut 5 identiska rutor för att skapa botten och sidor av din hund hus. Skär två större rektanglarna för att skapa taket. Skär en dörr in i en av sidorna, och bifoga alla bitar med spik och lim. Utrusta denna nya bit av sällskapsdjur möbler med en filt, och din pooch kommer att sjunga ditt lov.


Att få vissa möbler för ditt husdjur behöver inte vara svårt eller dyrt. Med några grundläggande förnödenheter och några kreativa tänkande, kan du göra husdjur möbler som kommer att imponera på dina gäster och ditt husdjur.