E2y

Hur man gör hamster leksaker

Hamstrar är söta och älskvärda husdjur

Hamstrar är söta och älskvärda husdjur. Det är roligt att titta på dem i buren som de knaprar på sin mat, jaga varandra runt eller bara sitta stilla, som om i sömnen. Men likt större husdjur som hundar och katter, hamstrar måste också leka med leksaker. Det finns tillgängliga hamster leksaker i djuraffärer och du kan lätt köpa en om du vill. Men du måste ständigt köpa nya leksaker för att hålla jämna steg med ditt husdjur uthållighet och energinivå, vilket kan bli kostsamt.

För att spara pengar från frekventa inköp, kan du göra din egen hamster leksaker med dessa material: band, snören, Lego block, saxar, papprör, (från toalettpappersrullar), hård kartong, färgade markörer eller kritor, bitar av trä, lappar av trä (en tum tjock och fyra inches lång), Lego tåg, tyg (eller läder) och limpistol. Med dessa material, kommer du att kunna göra dessa olika leksaker:

Rocker eller gunga

Hur man gör hamster leksaker. Rocker eller gunga.
Hur man gör hamster leksaker. Rocker eller gunga.

Rocker eller gunga. Klipp en bit tyg från en gammal skjorta eller skinn från en gammal sko eller väska. Med en limpistol, fast båda ändarna av dessa material på bitar av trä (cirka tre inches lång och en fjärdedel tum fett). Gör två separata montrar genom limning träbitar tillsammans (en tum tjock och fyra inches lång) så att de bildar ett T. ihop de båda står i botten med ett enda trästycke, fortfarande använder din limpistol. Gör två hål på båda ändarna av läder eller duk. Sätt strängar i hålen och knyta dem till montern.

Labyrint

Labyrinth. Konstruera en labyrint-liknande struktur med Lego block. Bara gå ihop bitarna och rikta dem sida vid sida. Försök att skapa sicksack eller U-mönster för hamstrar att springa runt. Sätt små flaggor i mellan och vid ändpunkterna av labyrinten så att du kan följa om ditt husdjur kan dechiffrera pusslet.

Tåg serie

Tåg serien. Du kan göra en tåg-serie med tjock kartong utskärningar. Du kan mode kartongen i rutor. Montera dem tillsammans med ett band. Gör runt fyra eller fem papp torg med små fönster på båda sidor av varje kvadrat. Se till att båda ändarna av tåget är öppet så de hamstrar kan gå in och ut genom dem. Men fönstren bör vara mindre än storleken på dina hamstrar så att de inte kommer att kunna passera, därmed tvingar dem att använda ändöppningarna.

Klubbhus. Du kan göra ett hus för dina hamstrar också och märk den "Club House". Det fina med att göra din egen hamster leksaker är att det också blir speltid för dig och du kommer att ha kul också. Använd rören toalettpapper som pelare. Du kan ha fyra pelare, precis som du skulle göra för ett riktigt hus. Låt rören stå åtta inches isär och limma dem på en bit tunn träskiva. Placera ett tak över kolumner eller pelare och bifoga väggar på sidorna med hjälp av hård kartong. Skär små hål på väggarna för fönstren. Du kan dekorera huset genom limning små bitar av färgglada tyg på windows att fungera som gardiner.

Vid framställning hamster leksaker

Hamstrar är söta och älskvärda husdjur. Labyrinth.
Hamstrar är söta och älskvärda husdjur. Labyrinth.

Vid framställning hamster leksaker, se till att du bara använder lätta material. Använd aldrig stål eller aluminium eftersom de kan vara farliga för ditt husdjur. Användning av spik, nubb och stift bör också undvikas för att garantera säkerheten för dessa små djur.