E2y

Hur man gör filter akvarium

Många feng shui experter tror att ha akvarium eller har fisk hemma som husdjur är lycklig. Men om du tror på feng shui eller inte, kan du fylla säkert dina akvarier med olika typer av fisk som du gillar. Den goda nyheten är att du inte behöver spendera så mycket pengar för ditt akvarium filter är du bara kunde enkelt göra det hemma i några få steg.

Hur man gör filter akvarium. Innan du arbetar på något.
Hur man gör filter akvarium. Innan du arbetar på något.

Här är hur du gör filter akvarium.

Kontrollera att du har alla nödvändiga material: aktivt kol, dränkbar pump, topp-öppen behållare, par av kvinnors nylonstrumpor eller andra fina nätmaterial, plastflaska eller skål - engångsmaterial kommer att göra, svamp utan tillsatta kemikalier, 3-tums bit akvarium luft slangar, och gummiband. Du kan köpa dessa material eller du kan återvinna en del från din gamla akvarium eller en vän.

Innan du arbetar på något

Innan du arbetar på något, försök att montera den dränkbara pumpen först i det övre öppna behållaren för att se till att det finns tillräckligt med utrymme för aktivt kol, pump och svamp i behållaren. Få alla material tillbaka när du är klar mäta dem och börja arbeta på varje objekt. Om avståndet är inte rätt, kan du få en annan uppsättning av material som kommer att gå bra med din container.

Höger in på pumpens utgång munstycke lade 3 inches slang för akvariet. Där kan du gå med dina egna tillverkade filter akvarium.
Höger in på pumpens utgång munstycke lade 3 inches slang för akvariet. Där kan du gå med dina egna tillverkade filter akvarium.

Skapa ett tjockt skikt av aktivt kol utgående från botten av tanken eller behållaren. Du kan bestämma hur mycket aktivt kol som du vill använda för storleken på behållaren. Du kan använda så mycket aktivt kol som du vill så länge du lämnar tillräckligt med utrymme för svamp och pump som installeras senare.

Med hjälp av ett nätmaterial som består av fint nylon, drapera inloppsventilen av den dränkbara pumpen och sedan lägga den i tanken. Tryck lindade dränkbara pumpen ordentligt på aktivt kol.

Höger in på pumpens utgång munstycke lade 3 inches slang för akvariet

Höger in på pumpens utgång munstycke lade 3 inches slang för akvariet. Skär bitar av svampen att sätta runt pumpen i tanken eller containern. Det ska finnas tillräckligt med utrymme där rören kan placeras så att hålen i varje svamp för att ge ett sätt för rören ska placeras. Om du funderar på att placera din slang genom svampen måste du montera svampen runt pumpen. Håll din pump tillsammans genom att linda gummiband runt den. Stoppa ned filtret i behållaren. Du kan dekorera ditt akvarium med akvarium tillbehör innan i din fisk. När allt är redan set-up, kan du lägga nu din fisk och njuta mata dem.


Där kan du gå med dina egna tillverkade filter akvarium

Där kan du gå med dina egna tillverkade filter akvarium. Kontrollera filtret regelbundet för att se till att den fungerar ordentligt. Se också till att din pump och filter är rätt passform för din tank eftersom större tanken är, desto större pump och filter du behöver. Innan du gör dina filter akvarium, se till först att du har alla nödvändiga material och att var passar med varandra som du inte vill köpa material som du inte kan använda.