E2y

Hur man gör fågel leksaker

Möt Mimi

Möt Mimi, min mexikanska Redheaded Amazon papegoja. Hon pratar och sjunger och äter och duschar. En av hennes största vanor, tyvärr tugga. Hon kommer tugga på något, som baksidan av soffan, kanten av min draperier, eller min skjortärmen. Så jag var tvungen att bli kreativ och komma med saker för henne att tugga på och leka med för att hålla henne borta från mina kära objekt. Här är en lista över stora leksaker för fåglar som håller dem underhöll och friska också.

  1. När du tänker på fåglar i naturen, var är de? I träd, förstås. Uppflugen högt på en gren, kvittrar bort. Att gå med den tanken, skär jag ner en stor del av trädgren från min bakgård. Sen tog jag en fem liters hink och blandas upp några Sakrete, finns på varje järnaffär. Då jag sjönk till trädstammen filial i Sakrete och låt det sitta. Nu har Mimi egen bostad och hon älskar perching i sin träd rippning av barken och tuggar genom skogen.
  2. Bära min simulerade träd till buren, tog jag små trädgrenar och spetsad dem genom hennes bur. Nu har Mimi en myriad av filialer att klättra fram och tillbaka, gnagande tills hennes hjärta är innehåll.
  3. En annan stor leksak för fåglar kan hittas i hundens korg av leksaker. Fåglar älskar Rawhide. Jag tycker de fyrkantiga platta som fungerar bäst. Jag borra hål genom flera och snöra ihop dem med en läder band, knyta ihop under var och en att ge dem separation. Detta ger Mimi inte bara något att tugga på, men något att slå runt.

Dessa är bara några bra idéer att underhålla din älskade fågel

Dessa är bara några bra idéer att underhålla din älskade fågel. Vem som helst kan komma med fascinerande leksaker för sina egna fåglar. Bara tänka på en fågel liv i naturen och försöka efterlikna den miljön. Stenar i botten av sin bur? Kanske. En torkad blomma från din senaste datum? Kanske. Bara några tips för att hålla din fågel säker när du gör fågel leksaker.

  • Använd aldrig sträng eller vävda tyger. De kan bli en strypning fara och farlig. Om du vill binda eller dingla något i sin bur, använd läder band, men bli inte förvånad när din fågel snaps det halv ett par gånger.
  • Använda naturliga produkter så ofta som möjligt. Fåglar bodde i naturen i århundraden innan han blev husdjur, så försök att hålla sig borta från plast eller tunga vinyler.
  • Min största tips för att hålla din fågel glad och ett bra husdjur är att ta bort spegeln. När en fågel tittar i spegeln ser hon en kompis. Eftersom fåglar är bundna varelser, kommer de binder till fågeln i spegeln istället för till dig som sin vaktmästare. Att ha en fågel är det mest tillfredsställande upplevelse för alla inblandade, men det kan också vara roligt att försöka skapa nya saker och situationer för dem. Prova några ovannämnda och när du ser hur roligt din fågel är med, hittar du inspiration till nya leksaker varje gång du tar en promenad utomhus.
Hur man gör fågel leksaker. När du tänker på fåglar i naturen, var är de.
Hur man gör fågel leksaker. När du tänker på fåglar i naturen, var är de.