E2y

Hur man gör ett block rådjur foder

Deer foder block används för att locka rådjur

Deer foder block används för att locka rådjur. Oavsett om det är rådjur säsongen, eller bara för att mata dem näringsrik mat, dessa foder block är bra för rådjur på grund av dess rika proteininnehåll. Färdiga rådjur foder block kan vara mycket dyrt, så för att rädda dig från att spendera för mycket på dessa foder block, varför inte göra din egen? Du behöver bara ett fåtal ingredienser, av vilka du kan hitta i ditt kök. Om du vill locka rådjur till din bakgård, läsa den här artikeln för dig att lära dig att göra din egen blockera rådjur foder.

Hur man gör ett block rådjur foder. Samla ingredienser och material som du behöver.
Hur man gör ett block rådjur foder. Samla ingredienser och material som du behöver.
  • Samla ingredienser och material som du behöver. Fyra bröd, en burk vardera av honung, melass och jordnötssmör är de enda ingredienser som du behöver för matarblocket. Ta ut en stor, djup skålen för ingredienser och en träslev för att blanda ingredienser tillsammans. Du kan också använda en mixer för att krossa bröd, eller bara händerna.
  • Krossa bröd. Använd dina händer, krossa bröd tills fint. Om du vill använda en mixer i denna process, kan du göra det. Blanda halv en limpa i taget. Fortsätt tills du har avslutat de fyra limpor. Överför i den djupa skålen.
  • Häll i de övriga. Börja hälla en burk i taget. Blanda burken av melass först, sedan honung och sist, jordnötssmör. Rör om noga med trä sked tills alla ingredienser är väl blandas samman. De omrörning kan vara lite svårt eftersom ingredienserna är tjocka. Ha tålamod i omrörning.
  • Torka blandningen. När du har blandat ingredienserna tillsammans, hålla ut i solen ett par timmar för att bota matarblocket. När du har tagit ut den ur solljus, baka den i ugnen ett par timmar vid 200 grader Fahrenheit. Kontrollera om blocket är fast och hård. Ta ut.
  • Ta blocket rådjur foder utanför. Du kan antingen lägga den i en kastrull eller lägg det på marken. Hursomhelst, kommer hjort lockas till det. Om ditt hus är nära en skog, kan du ställa in den på din gård. Om inte, kör till närmaste skog och placera kvarter rådjur foder där rådjur skulle förbi.

Detta recept för rådjur foder block är sätt billigare än köpta sådana

Detta recept för rådjur foder block är sätt billigare än köpta sådana. Om du har överblivna bröd från ett par dagar sedan, kan du använda den. Du behöver inte köpa nya celler för detta. Inaktuella bröd kan även användas. Du kan också lägga till andra ingredienser till blocket, men se till att de är säkra att ätas av rådjur och andra vilda djur. Det finns vissa människor livsmedel som inte är lämpliga för djur. Forskning på detta.

Om du vill att rådjur i närliggande skogen att växa stort och friska

Om du vill att rådjur i närliggande skogen att växa stort och friska, göra block rådjur foder så mycket som möjligt för att mata dem. Du inte bara mata rådjur med näringsrik mat, men du hjälpa till att bevara deras arter. Detta kan vara ditt sätt att bidra till bevarandet av vilda djur.