E2y

Hur man gör en skål på en svensexa

En svensexa är den part som hölls för att hedra en kandidatexamen innan han går in i gift salighet. Det är mer allmänt kallas en svensexa. Denna typ av parti är kandidatexamen sista chans att tillbringa tid med sina manliga kompisar som en enda kille. Svensexor är rites of passage för en man innan en mer "mogen och ansvarsfull äktenskapliga livet".

De aktiviteter uppradade för en svensexa eller inte kan få brudens stämpel av godkännande. Det kan ske i form av ett dricksvatten fest med exotiska dansare, en helg träffas ute i skogen eller springa iväg till Vegas för en pojkar utekväll. En sak gemensamt i alla svensexor är en skål för den gifta-man-till-vara.

Hur man gör en skål på en svensexa. Organisera vad du vill säga.
Hur man gör en skål på en svensexa. Organisera vad du vill säga.

Normalt kan en skål ges av bästa man eller en manlig syskon kandidat. Jämfört med toast ges under bröllopsfesten, är en svensexa toast vanligtvis mindre formella men mer personlig.

För att göra en skål på en svensexa, kom ihåg dessa riktlinjer:

  1. Inte vinge det. Även om en svensexa är oftast ett informellt evenemang, winging toast är inte tillrådligt. Ofta efter effekterna av alkohol har ställt in, toasts blir en vandring röra. Förbered för toast ett par dagar innan festen själv.
  2. Organisera vad du vill säga. Gör en lista på vad du vill säga om ungkarl. En toast hedrar brudgummen-till-vara så se till att du fokuserar på honom. Välj en minnesvärd historia som du kan dela med alla. Hedra honom, inte genera honom inte.
  3. Skriv ner toast. Det är bäst att skriva ner de viktigaste punkterna i din toast för att hålla dig på rätt spår. Ta en kopia av toast med dig. På så sätt kommer du inte glömma allt du vill säga även om du har haft en alltför många drinkar.
  4. Håll det ljus. En svensexa är part trots allt så hålla det ljus. Lägg till en humoristisk anekdot. Det finns en linje mellan gott hearted retas och att vara direkt oförskämd. Se till att du vet om vad du ska säga är lämplig. Kandidaten får inte vill att alla hans djupa mörka hemligheter ute i det fria. Kom ihåg att du ger en skål och inte en stek.
  5. Håll toast under 5 minuter. Den svensexa är en tid att ha roligt och njuta med killarna. Ingen vill lyssna på ett långt tal även om det är för att hedra ungkarl. När du ger toast, kan du bjuda in andra vänner att säga något till hedersgäst.
  6. Öva din toast. Läs din toast högt några gånger för att se om det är flytande. Och inte memorera inte toast. Det bör vara uppriktig, kommer direkt från hjärtat.
  7. Ge toast så snart alla har kommit. Svensexor tar normalt en vändning till det vilda mot senare delen av kvällen. Att ge tal vid starten ser till att du har uppmärksamhet alla, särskilt brudgummen-till-vara.
  8. Höj ett glas. I slutet av toast, Raise Your Glass till ungkarl och party på!
Håll toast under 5 minuter. Ge toast så snart alla har kommit.
Håll toast under 5 minuter. Ge toast så snart alla har kommit.

Bara för att en svensexa är känt för att vara ett notoriskt vild fest för brudgummen-till-vara, betyder det inte att toast ska vara på samma sätt. Toasting snart kommer att vara-gift man är viktig eftersom det är ett sätt att hedra honom som en vän eller bror. Slappna av och tala från hjärtat.