E2y

Hur man gör en romantisk frieri

Funderar poppar frågan

Funderar poppar frågan? Se till att du gör det rätt! Här är några saker att tänka på innan du gör ditt drag.

 1. Är hon / han det? Vill du vara helt säker på detta viktig aspekt. Om du precis träffat och är fyllda med den nya kärleken fladdrar, hoppar inte pistolen! Ge det tid så att du kan lära känna din partner och bestämma om du kunde ha en stabil, långsiktig relation.
 2. Prata med din andra halvan. Kontrollera äktenskap är något som du både vill och vet vad varandra förväntar sig av ett äktenskap. Detta är ett stort åtagande så du vill vara säker på att du har samma mål och idéer på vad ett starkt äktenskap är gjorda av. Snacka om viktiga frågor som ekonomi och om ni båda vill höra pitter rabbla små fötter en dag.
 3. Prata med hennes familj. Visst, ber om tillstånd är lite föråldrad, men prata med sin familj för att låta dem veta dina önskemål visar respekt och att du vill vara en del av familjen. Du behöver inte bara hålla sig till sin pappa, prata med hennes mamma, syskon och styvföräldrar också. Gör det viktigt för alla, eftersom de kommer att vara en stor del av ditt liv framöver.
 4. Hitta ringen. Om ni båda vet att det kommer att hända, det är bara en fråga om när. Fråga henne vad stil ringen hon föredrar. Hon kanske kan peka ut en bild och låta dig veta om hon vill ha en princess cut eller smaragd cut. Kanske hon föredrar platina över guld. Hon kommer att bära det varje dag för resten av ditt liv så att hitta den perfekta ringen är viktig. Om det är en överraskning, många butiker kan du välja en uppsättning, sedan byta ut den mot den som hon vill.
 5. Utarbeta ett förslag plan. Du vill att det ska vara minnesvärd och perfekt. Förvara dessa tankar i åtanke:
  • Överraska henne. Hon kanske vet sin kommande, men vet inte när. Led henne att tro att du gör något helt annat den dagen och föreslå när det är minst förväntas.
  • Gör det intima. Denna speciella ögonblick är mellan er, inte mellan dig och hennes familj eller flera tusen människor på baseballmatch.
  • Gör det speciellt. Tänk på vad du både kärlek och försöka införliva din smak. Du kan vara kliché och gömma den i kakan på middag, men det har gjorts tusentals gånger. Vill ni båda älskar naturen? Gå camping och ber henne under månskenet vid lägerelden. Älskar du att dyka? Har båten kapten håll ringen och överraska henne efter ett dyk. Lägga en del kreativitet och införliva vad ni båda njuta kommer att göra det ännu mer minnesvärd.
 6. Föreslå! När du pop frågan lät henne veta varför hon är så fantastiskt, hur hon har förändrat ditt liv och hur du inte kunde föreställa sig en dag utan henne i det. Spendera lite tid att reflektera över ditt engagemang sedan ta ut mobiltelefonen. Dags att dela den stora nyheten!
Hur man gör en romantisk frieri. Prata med din andra halvan.
Hur man gör en romantisk frieri. Prata med din andra halvan.

Saker att tänka på:

 1. Oroa dig inte om du memorerat förslaget och du förlorar dina ord. Wing det! Bara tala från hjärtat.
 2. Var inte nervös. Detta är en tid att vara solid och visa henne det här är vad du verkligen vill.
 3. Om hon inte säger ja direkt, ta inte det på fel sätt. Hon kanske bara behöver lite tid att tänka över det. Det är ett livslångt åtagande trots allt!