E2y

Hur man gör en man intresserad av dig

Du träffar någon som intresserar dig

Du träffar någon som intresserar dig. Problemet är att personen inte verkar märka att du är där. När detta händer någon, kan det göra att personen känner sig besviken. Vissa kan även känna sig frustrerade. Andra känner utmanas. De försöker att tänka ut sätt om hur man gör den som är intresserad av dem.

Här är några av stegen på hur man gör en man intresserad av dig:

Ge honom ett leende

Ge honom ett leende. Män märker kvinnor som älskar att le. Det får dem att känna att du vet hur man har en bra tid. Ser du ler kan ge intryck av att det inte finns någon anledning att tveka om han planerar att närma dig.

Visa förtroende

Hur man gör en man intresserad av dig. Lär dig att ge subtila antydningar.
Hur man gör en man intresserad av dig. Lär dig att ge subtila antydningar.

Visa förtroende. Män älskar när de är med kvinnor som är trygga med sig själva. Denna egenskap lockar män mer. Ser smart när du planerar att träffa honom. Slå upp en konversation för att visa honom att du pratar med förnuft. Var inte alltför säker, dock. Män kan stängas av om du verkar alltför självsäker.

Lär dig att ge subtila antydningar

Lär dig att ge subtila antydningar. Lär dig att släppa några tips. Mannen du är intresserad kanske inte ens har en aning om att du gillar honom. Få honom att känna att du är intresserad av honom. Ge honom ett litet leende. Du kan även röra vid hans arm då och då under samtal.

Lyssna när han talar

Lyssna när han talar. Under samtalen, gör det en punkt att mannen vet att du lyssnar på det han säger. Titta intresserade. Uppmuntra mannen att öppna upp mer om du känner att han är nöjd med ämnet ni diskuterar.

Behåll din självrespekt

Behåll din självrespekt. Visa den man som du är en kvinna som måste respekteras. Kom ihåg att behålla ditt lugn. Detta kan ge honom det goda intrycket att du är någon han kan vara stolt över att ses med.

Undvik att vara alltför aggressiv

Undvik att vara alltför aggressiv. Vissa män kan vilja aggressiva kvinnor, men de flesta av dem inte gör det. De föredrar att de gör det första draget. Män tenderar att bli rädd om de känner att du kommer på för stark. Du kan ge intryck av att du är desperat det är därför du är alltför aggressiv.

Var dig själv

Du träffar någon som intresserar dig. Lyssna när han talar.
Du träffar någon som intresserar dig. Lyssna när han talar.

Var dig själv. Visa den man som du verkligen är. Inte ens försöka låtsas vara någon du inte är. Låtsas kan fungera ett tag men du är inte vara ärlig mot honom och även till dig själv. Det kan vara en stor turn-off.

Lär dig att ge komplimanger

Lär dig att ge komplimanger. Gör man känner sig säker på sig själv. Studera hans utseende och komplimang på vad du tror att hans främsta tillgång är. Du kan också behaga mannen genom att ge lämpliga lovsånger till några av de saker han säger. Du måste dock komma ihåg att inte vara alltför nedlåtande. För mycket komplimang kan gå till hans huvud.

Göra en man intresserad av dig kan vara en mycket utmanande uppgift

Göra en man intresserad av dig kan vara en mycket utmanande uppgift. Att hålla honom intresserad av dig kan vara mer utmanande. Starta rätt och allt faller på plats. Vem vet? När du lyckas få hans uppmärksamhet, kanske du lyckas med att göra honom mer intresserad av dig än du i honom.