E2y

Hur man gör en försäljning affisch för en iller

California State Fågel och däggdjur Conservatory Program i en 1996 studie finansierad av staten, kom till slutsatsen att omkring 800.000 människor hålls illrar som husdjur i Europa. Illrar funnit sin plats på marknaden och har kontinuerligt blivit populära husdjur sekund till hundar och katter. För att hjälpa uppfödare, här är några tips om hur man gör en försäljning affisch för en iller.

Hur man gör en försäljning affisch för en iller. Material att förbereda.
Hur man gör en försäljning affisch för en iller. Material att förbereda.
  • Material att förbereda. Du behöver olikfärgade markörer, kritor, kritor penna, färgat papper, sax, bild av din iller och affisch styrelse. Du kan också använda återvinningsbara material. Sortera dina saker hemma. Det finns förmodligen material som du kan använda.
  • Visualisera affischen. Poster göra är tidskrävande. Så för att undvika fel i processen, utarbeta det första i ett papper. Tänk hur du skulle göra din affisch attraktiv. Kom ihåg att en färgglad affisch iögonfallande.
  • Montera affischen. Kapa färgat papper till olika former. Använda den som din affisch gräns design eller som en gräns utformning av bilden av iller. Skär även färgat papper till en tunn rak linje med att skriva slutkläm som "Illrar till salu".
  • Bokstäver din affisch. Skriv olika uppsättningar av information om din iller med färgade markörer. Använd mörka färger för att skriva den fysiska beskrivningen av iller såsom dess vikt, ålder, färg och storlek. Använd ljusa färger för att beskriva egenskaper, beteende, ras och färdigheter illern. På detta sätt skulle informationen registrera dig för att en potentiell köpare lätt. Var bestämd med beskrivning av iller. Den måste sammanfalla med den bild av iller annars din presumtive köparen skulle tro att du är ett skämt. Med bokstäver information, se även till att ditt skrivande är läsbar och läsbar inom ett avstånd av 6 till 10 meters avstånd.
  • Detaljerad kontaktinformation. Kontaktuppgifter är den viktigaste delen av affischen. Skriv ditt fullständiga namn eller den person som ska kontaktas om någon är intresserad av att köpa, ditt telefonnummer eller mobilnummer, e-post och gatuadress. Använd kritor som inte kontrast med de andra färgerna i affischen. Om du inte är bra på färgkombination, bara markera kontaktinformation. Den kommer att tjäna sitt syfte.
  • Utstationering. Titta runt din by. Hitta en iögonfallande område att lägga till din affisch. På så sätt är din affisch märkbar för allmänheten.

Å andra sidan

Å andra sidan, om du vill att din affisch se mer chic, kan du använda din dator. Det är gratis Stock Layouts grafisk design mallar på nätet. Du kan använda Microsoft PowerPoint, Adobe Illustrator, Macromedia Freehand, Adobe PageMaker eller Adobe Photoshop. Bara ladda ner den och anpassa den utifrån önskad design. Dessa program har en funktion för redigering. Du kan ändra färg, typsnitt, text och design. Du kan också beskära bilden av din iller och klistra in den på din mall. Var kreativ du kan för att fånga uppmärksamheten hos iller älskare. Använd den som din mall vid behov.