E2y

Hur man gör en enkel ros boutonniere

En ros boutonniere är en blommig dekor som oftast används av män under ett bröllop eller något annat formellt tillfälle som kräver användning av sådana ros boutonniere. Detta kommer att lägga till en känsla av formalitet och inredning till brudgummens smoking eller en prydnad för marskalkar kläder som kommer att ange vilken del av följet de tillhör.

Rosen boutonniere är något liknande en corsage som bärs av kvinnor under bröllop och formella tillfällen. Skillnaden mellan de två är att corsages ofta kräver en mer dekorativ synsätt som oftast prydd med band och rosetter. Rose boutonnieres är enklare och har inga extra band att dekorera dem som män använder dem.

Hur man gör en enkel ros boutonniere. Efter att ha övervägt ros som du kommer att använda.
Hur man gör en enkel ros boutonniere. Efter att ha övervägt ros som du kommer att använda.

Att börja göra din enkla steg boutonniere måste du välja rätt storlek steg till skapa den nödvändiga effekt som du önskar. Ta till exempel för brudgummens boutonniere. Du måste välja en medelstor blomma för att göra det sticker ut från marskalkar. Annars kommer brudgummen ser bara som en vanlig Groomsman snarare än det som är på väg att gifta sig.

De material som behövs för den enkla ros boutonniere inkluderar en ros, en liten bit av ormbunke eller brudslöja eller fyllmedel som kommer att lägga en touch av grönt i boutonniere, toppad 5 till 6 inches av blommig tejp, sax och 1 till 2 pärla stift .

  1. Efter att ha övervägt ros som du kommer att använda, se till att du har möjlighet att ta hand om det på rätt sätt så att det inte kommer att se vissen eller döende. Se till att du väljer en ros med kronblad som ännu inte till fullo blommade i förfall. Skär stjälkarna minst 1 tum eller 1 - ½ inches från basen av blomman.
  2. Runda upp fyllmedel eller ormbunke till basen av ros huvudet. Se till att det bara är nog så att det inte kommer att ersätta rosen som den viktigaste inredningen i boutonniere. Skär bort det vid basen till nästan samma längd ökade stammen.
  3. Bind rosen stammen och fyllmedel eller ormbunke stammen till varandra med hjälp av den blommiga bandet. Se till att du gör detta så snyggt och säkert som möjligt. Detta är att förhindra missöden som rosen faller med endast fyllmedlet kvar på plats. Linda bandet från skaftet basen upp till bladet basen. Göra det igen genom att gå nedåt och avveckla den upp igen för att skapa finish.
  4. Använd Pearl stiften i stammen genom att sätta den i botten. Återigen, se till att du har möjlighet att binda stiftet ordentligt för att förhindra att rosen boutonniere faller när tillfälle ges. Bevara den genom att sätta den i kylskåpet. Detta för att hålla färskhet ros boutonniere.
Runda upp fyllmedel eller ormbunke till basen av ros huvudet. Bind rosen stammen och fyllmedel eller ormbunke stammen till varandra med hjälp av den blommiga bandet.
Runda upp fyllmedel eller ormbunke till basen av ros huvudet. Bind rosen stammen och fyllmedel eller ormbunke stammen till varandra med hjälp av den blommiga bandet.

För att göra tillfälle mer formella, är rosa boutonnieres ofta som en av de dekorer för att göra smoking mer attraktiva och ljus. Slöhet och uttråkad snygga människor omedelbart förbättras på grund av de tillsatta dekorer till de formella kläder som de ibland är obekväma i.