E2y

Hur man gör en enkel fågelbordet

Om du vill ge ta hand om de lokala fåglar, sedan göra en matare kan säkert vara en av dina alternativ. Om du väljer att, kan du göra din egen hemgjorda fågelbordet med dessa enkla steg.

Hur man gör en enkel fågelbordet. Förbered de verktyg och material som du behöver.
Hur man gör en enkel fågelbordet. Förbered de verktyg och material som du behöver.
  1. Förbered de verktyg och material som du behöver. Du kan välja mellan en gallon vatten kanna och en plast mjölk kanna. Du kan använda andra liknande kannor. Du behöver 2 fot metalltrådar, stavar plugg, en fräs och en del hus och konkreta naglar
  2. Rengör behållaren först. Du kan förorena fågelfrö om du inte gör detta.
  3. Med hjälp av kniven, skapa två hål på sidorna av kannan på basen. Dessa två hål skulle vara öppningen där du kommer att sätta fågelfrö. De två hål måste vara på motsatta sidor, och måste vara cirka tre till fyra inches i diameter. För att hjälpa dig att skära hål, kan du behöva sätta saxen s bladet i elden. Efter upphettning upp, kommer skämingen av den tjock plast av kannan blir nu enklare. Kom bara ihåg att vara försiktig med den heta kniven.
  4. Med hjälp av konkreta naglar, gör två små motstående hål i halsen av kannan. Dessa hål skall vara, återigen, precis mitt emot varandra. Om plasten är för tufft, kan du värma upp dem också för att underlätta i att göra hålen. Gör inte hålen för stora eftersom fågelfrön kan komma ur dem. Å andra sidan, gör dem inte för liten heller. Storleken varvid plugg stavar kan passa är den mest lämpliga storleken på hålet.
  5. Försiktigt in plugg stavar. Dessa plugg stavar är där fåglarna ska sitta på. Sätt in den i ett hål och sticka den genom det andra hålet. Den perching stången måste sticka ut på en längd av 2 inches.
  6. Använda huset naglar att skapa ett litet hål i botten på kannan. Värm dem och göra två motstående hål på sidorna av kannan nära dess bas.
  7. För in metalltråden in genom de två hålen. Denna tråd kommer att fungera som ankare för fågelbordet. Efter den sätts, tvinna tråden uppåt och sätta ihop dem. Efter detta, tvinna ihop dem för att stabilisera sin ställning. Du kan nu hänga fågelbordet till en gren av ett träd.
  8. Sätt fågelfrön i mataren. Lägg inte för mycket frön i mataren. Detta kommer att skapa för mycket vikt och minska styrkan hos mataren som helhet. Vinden och andra typer av störningar kan orsaka att mataren för att skaka och orsaka fröna att spilla.

En fågelbordet kan ta in fler fåglar till din plats och därmed påskynda pollinering processen av växter i närheten. Fåglar är effektiva bärare av pollen är nödvändiga för växter att fortsätta i deras reproduktion process. Därför är de av stor hjälp så det är definitivt mer av en respektfull ge tillbaka om du servera dem med läckra fågelfrö med din fågelbordet.